Mit csináljak 1 évesem szülinapjára?
Figyelt kérdés
Kislányom 22-én lesz 1 éves. Milyen ételeket készítsek? Jönnek vendégek hasonló korú vagy idősebb gyerekek is.2013. júl. 2. 16:25
1/2 anonim válasza:
En eszterhazy tortat csinaltam amikor egy eves volt,mert abba alig van liszt es a kicsi gyerekek is ehettek belole.
Pici fasirt golyokat, pici szendvicseket, pici pizzakarikakat, pogacsat, esetleg vegyes salit is csinalhatsz. Valami apro sutit vagy kis csokigolyot egy talba azt szeretik a gyerekek. Dekoracionak 10 lufit felfujsz es szetdobalod a lakasban.
2/2 anonim válasza:
Nálunk első szülinapra csak is csoki torta lehet. El sem tudom képzelni, hogy más torta legyen. És van egy csokitorta ami kisebb és a gyereké ha akarja az egészet a ruhájába kenheti. A másik a vendég csokitorta, gyerek nyál mentesen. :D Szerintem semmi képen se csinálj bonyolult ételeket, mert a gyerekek abból úgy sem esznek. Ebédre vagy csak uzsonnára mennek? Ha esetleg ebédre akkor egy húsleves, krumplipüré és rántott hús. Ha csak uzsonna akkor vajas szalámis kenyér, mézes kenyér, májkrémes kenyér, nutellás kenyér, gyümölcs saláta, pogácsa, aprósütemény, ropi, csipsz, szörpök, gyümölcslé, paradicsom,uborka, paprika, palacsinta(lekváros, túrós, kakaós, nutellás), rántott csirkemell falatok,főtt tojás, puding (akár elmosott új homokozó formákba is teheted és akkor minféle figura lesz, vagy fél figura puncsos másik fele csokis, vagy tehetsz gyümölcsöt a formák tetejére, öntheted egy nagy tálba is az összes pudingot és teszel alá fóliát akkor könnyen ki jön stb.), előre gyártott piskótát is vehetsz és abból gyümölcstortát készíthetsz, egy tálba apró csokikat tehetsz (akár csoki kockákat, akár dunakavicsot, francia drazsét stb.)legyen szívószál is mindenkinek más színű, vagy ráhúzott kis névkarikákkal (kevesebbet kell mosogatni) vehettek papír tányérokat, papír poharakat, zászlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!