2 évesem hová vigyem füllyukasztásra Budapesten? Tudtok biztonságos és kedves helyet?
Mi mondjuk 3hos koraban csinaltattuk meg neki, egy sima ekszerboltban. Nem hinnem h olyan nagyon fajdalmas lett volna, mert az elso utan meg mosolygott is, csak a masodiknal sirt egy kicsit, mert megijedt a pisztoly hangjatol. Ra ket percre mar semmi baja nem volt, es kesobb sem fajt neki. (pl. kicsit megmozgattuk fulbevalot a fuleben, de semmi kulonos reakcioja nem volt ra)
Mondjuk igy 2evesen mar lehet nem fogja annyira ertekelni az otletet. Az en lanyom (21hos), nem igazan szereti ha maceraljuk. Se csatt, se hajvagas, se kibujo fogacskak lecsekkolasa, stb... Persze lehet h a te lanyod strapasabb kiscsaj, es meg orulni is fog neki. (en pl. kicsikoromban soha nem feltem a dokitol sem, engem nem hatott meg a fullyukasztas sem, pedig 2-3eves voltam en is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!