Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekeitek szülinapjára,...

Gyerekeitek szülinapjára, vagy egyéb alkalmakra honnan "veszitek" a tortát?

Figyelt kérdés
Ti készítitek, veszitek? Ha veszitek cukrászdában, vagy háznál készíttetitek? Mennyibe szokott kerülni kb?
2013. júl. 31. 13:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Mi most készülünk az első születésnapra.

Úgy döntöttünk, hogy sütök egy picit amit a gyerkőc szétpancsolhat, és rendelünk egy nagyot a vendégeknek.

Egyrészt azért, mert amikor a páromnak sütöttem szülinapjára tortát az 8ezer forintból jött ki díszítéssel mindennel együtt, annyiért már rendelek is. Valamint az itthon sütött torta nem lenne elég a családnak akik jönnek, melós lenne 3 tortát sütni, így rendelni fogunk, a Daubner-ből, mert édesanyám a cukrászda mellett dolgozik és azt mondta nagyon jó árban vannak ott a torták. Szinte minden nap sütök itthon, ünnepekkor tortákat is, az első szülinap szeretném ha tökéletes lenne tökéletes tortával, azt meg pláne nem merem megkockáztatni, hogy elrontom, főleg mióta a gázsütőm nem szeret már engem.

2013. júl. 31. 14:46
 12/24 anonim ***** válasza:
Mivel lányom juliusi és nem szereti az édességet kivéve a fagyit.igy fagyitortát veszünk. Az 50 cm-es minden extra diszitèssel 27 ezer.3 izt Választhatsz, ha akarod képet is vihetsz.
2013. júl. 31. 15:03
 13/24 anonim ***** válasza:

Szia! Mi eddig magunk készítettük, de mivel nyári a gyerek, és most már nagyobbacska, idén parfétortát vettünk neki. Nem volt olcsó, de azért nem volt 27 ezer sem, ahogy az előző írta. :)

Itt vannak: [link]

2013. júl. 31. 15:35
 14/24 zabmester ***** válasza:
Én szoktam sütni, vagy ha úgy jön ki a lépés, hogy a nagyszülőknél ünnepel egyszerre az egész család, akkor anyukám süti a tortát.
2013. júl. 31. 15:50
 15/24 zabmester ***** válasza:
Ja, még annyi, hogy én mondjuk előnyben vagyok :) Mármint ha arról van szó, hogy Dobos torta, vagy ilyesmi, aminek sokan nem ugranak neki otthon, az nekem szerencsére nem gond, mert valaha cukrásznak tanultam. Igaz, azt nem mondhatom, hogy ez lenne a szakmám, mert nem fejeztem be, de egy évig voltam gyakorlaton cukrászdában, ezért nem okoz nehézséget olyan tortákat sütni, mint amiket egy átlag cukrászdából megrendelnék.
2013. júl. 31. 15:54
 16/24 anonim ***** válasza:

Mi Süsü formatortát rendeltünk legutóbb a kisfiamnak a Horváth cukrászdából Budapesten. 20 szeletes volt és 12 ezer Ft-ba került.

Egyébként én is szoktam szülinapokra egyszerűbb tortákat csinálni a családomnak.

2013. júl. 31. 22:26
 17/24 anonim ***** válasza:

Én készítem évek óta.

Éppen ma is ,mert a nagyfiamnak ma van a szülinapja:)

Van Jamie Olivernek egy nagyon jó tortareceptje,azt szoktam mindig máshogy díszíteni( a kisebbiknek gumicukorral díszítettem tavaly)

A marcipános tortát nem szeretjük,és általában a formatorták nem finomak,így rögtön landolnak a kukában.

2013. aug. 2. 06:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Cukrászdából rendeltük. Formatorta volt, azt hiszem 24 szeletes, 16 ezer volt. A következő szülinapon is rendelünk, bár van egy cukrász aki háznál dolgozik, lehet kipróbáljuk, ő is ügyes, és talán olcsóbban is megússzuk.
2013. aug. 5. 14:56
 19/24 anonim ***** válasza:
Egy ismerős családtól szoktunk rendelni, akik otthon sütögetnek, egy 16 szeletes torta 5.000-6.500 Ft. (formatortát általában)
2013. aug. 5. 15:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Míg jó volt a sütő,magam sütöttem. Mióta nem jó (1 éve) azóta cukrászatban,ami "háznál" van 3000-3200-ból kijön 1 db,16 szeletes,dobozzal,táblácskával,vagy 3500? amikor ostya van rajta (lányom 4. sz.napjára hercegnő mintás ostyalap volt)
2013. aug. 5. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!