Gyerekeitek szülinapjára, vagy egyéb alkalmakra honnan "veszitek" a tortát?
Én készítem, és nemrég egy nagyon finom és pofonegyszerű tortakrém-receptet kaptam, ami nagyon bevált. Középső gyerkőcöm azóta hallani se akar másról.
Édesapám hozott régebben az unokáknak az Auguszt cukrászdából tortát és mit mondjak, az is nagyon finom volt. Viszont borzasztó drága.
Köszönöm mindenkinek! Igen, nagyon jó móka sütni, örülök hogy sokan vannak így ezzel! :-) Főleg hogy még apukák is besegítenek!
Kedves 4-es, nem tudod mennyi volt az a nagyon drága és kb mekkora (hány szeletes, vagy cm átmérőjű volt a torta)?
Szia!
Én rendelni szoktam, előző hétvégén rendeltem lányomnak tortát, 16 szeletes csokitorta, 4800Ft volt!
Mi rendeljük.
Azért mert már az én gyerekkoromban is az volt, hogy ezen a napon egy különleges tortát kaptunk.
Anyukám szinte minden héten 1-2 alkalaommal sütött sütit, tortákat karácsonyra, húsvétra... vagy is házi süti volt ezer millió. De a szülinapra dobostorta, puncstorta járt...
Èn ezt tovább viszem a gyerekeimnél. Vagy is én is sütök rengeteget, de szülinapra jár a kurászdás torta. Van egy cukrászda onnan rendeltünk eddig mindent.
Különleges ízvilággal dolgoznak, (nem extrémmel), és nagyon szeretem. tavaly egy kicsi zsúrtorta(nincsenek rokonok akik jöttek volna) 10.000Ft volt. Persze gyereknek feldiszítve...
Én sokat sütök, heti 1-2x, mindig van nálunk süti, torta, és a tejszínes krémmel készült sütiket szeretjük, viszon ha ünnep van rendelek, mert akkor olyat rendelek, amilyet nem szoktam készíteni, na meg forma tortát szeretne mindig a gyerek, é meg nem tudok olyan jó marcipán formát készíteni.
Első szülinapjára 12 szeletes forma tortát 7500-ért készítettek Pomázon.
Második szülinapjára 24 szeletest vidéken 3500-ért.
Mindd a kettő finom volt, az olcsóbb sem volt különb, de nagyobb volt.
A legfinomabb a Daubner cukrászdában van, s ott a legolcsóbb!!!
Hát, Kedves Kérdező, az árát nem tudom, mert édesapám nem árulta el, de azt gondolom, 16 szeletes torta volt.
Szerintem nézd meg a neten, mert úgy hiszem, van honlapjuk. Tényleg nagyon finomra készítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!