Alig várom, hogy a anyukám elvigye nyaralni a gyereket - nektek nem furcsa, hogy egy anya ilyet mond?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 10:37
11/14 zabmester válasza:
Nem furcsa, szerintem teljesen normális :)
12/14 anonim válasza:
Nem, nem furcsa. Én annak is örülnék, ha valaki csak 2-3 órára elvinné....
13/14 anonim válasza:
Miért lenne furcsa? Attól mert valaki anya még ember is akinek szüksége lehet egy kis kikapcsolodásra az állandó hajsza után. Ráadásul ez a gyereknek is jó mert ő is kikapcsolodik, a nagyinak is mert unokázhat. Nem értem mi a gond.
14/14 anonim válasza:
Nekem két gyerekem van, útban a harmadik és oviszünet van... Bárcsak anyámék elvinnék nyaralni őket egy pár napra! (de nem fogják) Kellene egy kis szünet. A panelban megőrülünk, menni már alig bírok (33 hetes).
Imádom őket, de néha nincs türelmem a "nyúzáshoz"... Szóval én megértem! (csak a gyerekek előtt nem szoktam mondani!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!