Mit szólnátok, ha anyósotok folyton így hívna?
Figyelt kérdés
3 hónapos a babám. Szerencsére van elég tejem és tudok szoptatni. Anyósom amikor a jelenlétében rám néz, vagy rám mosolyog a lányom, azt mondja neki hogy: ott a kaja?
Nem anya...
2013. júl. 31. 08:46
11/15 anonim válasza:
Nekem is szokta mondani néha viccesen anya, sőt, néha én magam hívom így, hogy na megjött a tejeszacskó.
Ha viccesen mondaná engem nem zavarna, ha folyton csak így hívna és nem poénból mondaná, akkor viszont nagyon rosszul esne.
12/15 anonim válasza:
Te meg mondd, ha a gyerek ránéz, hogy "ott a kövér mama/sovány mama/tésztás mama stb.
13/15 anonim válasza:
Tartom magam annyira normálisnak, hogy megszólalok és megkérem, hogy ne beszéljen így, mert nekem nem esik jól. Ő meg van olyan normális, hogy ezt elfogadja, és még ha viccelt is, nem teszi többé. Én az egyenes beszédben hiszek.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy nem bántásból mondja, csak azért néha rosszul esik. De jó érzés, hogy nem vagyok vele egyedül.
2013. júl. 31. 21:12
15/15 anonim válasza:
én néha tejcsárda voltam :) és? én bírom az anyósom, már nem mondja, én ezen csak mosolyogni szoktam, aztán mondtam, hogy anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!