Mit szólnátok hozzá az anyósotok kivinné a gyereketeket (9 hó) az udvarra (ebben az időben) egy szál rugdalózóban?
Biztos,hogy agybajt kapnék.
Miért nem szólt előbb neked,hogy kiviszi?
Én nem örülnék neki.Nagyon hideg van még felöltözve is.:(
Bízom benn,hogy nem fázott meg a babád.Ne foglalkozz a megjegyzéseivel,nem Te vagy a rossz,hanem ő a felelőtlen.Ha nem érti ezt meg,akkor az sem a te hibád.Mondd neki,hogy legközelebb szóljon,felöltözteted és kiviheti.
Én is szóvá tenném!
Nálunk meg folyton nassal tömi, és amikor beszólok a konyhába, hogy ugye nem eteti, kuncogva mondja, hogy nem :-(
Szia!
Nekem is 9 hónapos a babám.
Először is jól hátson rúgnám és leordítanám a fejét, aztán mehet oda ahova akar!!
Ha meg megsértődik, akkor viszon-látás! Nem érdekelne!!!
Bolond az ilyen ember, tuti nem 100-as már bocd.
Hogy mit csinálnék....? elhajtanám a búsba.... aztán lehet megsértődni, de a sok agyalágyultnak fel kéne fogni, h lehet h neki ez egy jó "vicc", de utána Te vagy az aki szaladsz vele a dokihoz és már nem olyan jó "vicc"
uramatyám... azért ez már túlmegy az "én nagyi vagyok, nekem nem kell nevelnem, csak kényeztetnem" elven... itt a pici egészségéről van szó!
Ha ilyet csinálna az én anyósom, nagyon komolyan elbeszélgetnék először is a férjemmel, hogy mi ketten legyünk egy véleményen, aztán közösen a kedves mamával, hogy akkor ezek után, mielőtt bármit csinálna a gyerekkel, nekünk szólnia kell!!
Ha megsértődik, annál jobb! legalább egy darabig nem teszi tiszteletét... Te csak a gyerekeddel törődj, gondolj arra, ő csak rátok számíthat, ha az az ára, annak hogy megvédd őt, hogy összeveszel az anyósoddal, ám legyen! idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!