Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan érjek majd hozzá a...

Hogyan érjek majd hozzá a gyerekhez?

Figyelt kérdés
Nem merek gyereket tartani a kezemben mert félek, hogy kárt teszek benne. Túl nagy vagyok és hozzá szoktam az erősebb, durvább érintésekhez. Augusztusban fog megszületni de már hónapok óta azon gondolkozom, hogy hogy fogjam majd meg hiszen olyan kicsi. Apukája vagyok.
2013. júl. 31. 08:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést minden édesapa, és édesanya is felteszi magának. :)

Ne aggódj, tudni fogod, hogyan kell. Anyukának megmutatják a kórházban, neked pedig ő taníthatja meg otthon.

Vsz. sokkal ügyesebb leszel, mint most hiszed, hiszen tudsz bánni a finom dolgokkal: ugye képes vagy a kezedbe venni egy tojást anélkül, hogy összetörnéd, vagy egy kristálypoharat, egy kézi fúrógépet, a mobilodat, stb.... Ez persze ne ugyanaz, de azért gondolj arra ,hogy a férfiakban is ott vannak a finom mozdulatok... gondolom, ha a nejeddel vagy, akkor is. :)

Jó apa leszel, nyugi!

2013. júl. 31. 08:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Én egy éve szültem, és megkértem a kórházban a csecsemős nővért hogy mutassa meg. A párod majd megmutatja neked, vagy te is kérj meg vkit a kórházban (gondolom mész látogatni).
2013. júl. 31. 08:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, mégis féltem ettől.

Egész életemben kétszer fogtam kisbabát kezemben még gyerekkoromban.

Sose értettem a gyerekekhez, sőt bevallom, nem is szeretem őket.

Ennek ellenére mikor tavaly 30 évesen megszültem a lányom, rögtön első perctől ösztönből tudtam hogy érjek hozzá.

A saját baba tényleg teljesen más, szerintem férfiaknál is hasonló lehet.

Amúgy a babák csak látszólag törékenyek, rettentő erős a szervezetük, sokkal jobban képesek küzdeni az életért, mint a felnőttek, úgyhogy egy erősebb apai öleléstől sem lesz semmi baja, sőt! :)

2013. júl. 31. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
kórházban nem volt sok idejük a csecsemősöknek, de itthon a védőnővel többször megmutattattuk a fogásokat. Türelmes volt velünk, és megértette hogy semmi tapasztalatunk nincs, ezért kérjük őt
2013. júl. 31. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Én jobban féltem ettől, mint a férjem. Én nem értettem a gyerekekhez, kicsit sem. Szerintem ne aggódj, a saját gyerek teljesen más a többinél. Vele minden menni fog könnyedén. Nem lesz semmi baja, ha megfogod. :)

(A miénk tényleg kicsi volt, 2100g-mal született!)

2013. júl. 31. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is nagyon tartottam ettől, pedig én kicsi vagyok. Úgy oldottam meg, hogy pólyába tettem, aminek az aljában kókuszháncs vagy mi a fene volt, tehát nem nyiklett-nyaklott a gyerek a kezemben, mert tartotta a pólya. A másik variáció a kispárna volt, ráfektettem és úgy vittem.
2013. júl. 31. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!