Hogyan érjek majd hozzá a gyerekhez?
Ezt a kérdést minden édesapa, és édesanya is felteszi magának. :)
Ne aggódj, tudni fogod, hogyan kell. Anyukának megmutatják a kórházban, neked pedig ő taníthatja meg otthon.
Vsz. sokkal ügyesebb leszel, mint most hiszed, hiszen tudsz bánni a finom dolgokkal: ugye képes vagy a kezedbe venni egy tojást anélkül, hogy összetörnéd, vagy egy kristálypoharat, egy kézi fúrógépet, a mobilodat, stb.... Ez persze ne ugyanaz, de azért gondolj arra ,hogy a férfiakban is ott vannak a finom mozdulatok... gondolom, ha a nejeddel vagy, akkor is. :)
Jó apa leszel, nyugi!
Én nő vagyok, mégis féltem ettől.
Egész életemben kétszer fogtam kisbabát kezemben még gyerekkoromban.
Sose értettem a gyerekekhez, sőt bevallom, nem is szeretem őket.
Ennek ellenére mikor tavaly 30 évesen megszültem a lányom, rögtön első perctől ösztönből tudtam hogy érjek hozzá.
A saját baba tényleg teljesen más, szerintem férfiaknál is hasonló lehet.
Amúgy a babák csak látszólag törékenyek, rettentő erős a szervezetük, sokkal jobban képesek küzdeni az életért, mint a felnőttek, úgyhogy egy erősebb apai öleléstől sem lesz semmi baja, sőt! :)
Én jobban féltem ettől, mint a férjem. Én nem értettem a gyerekekhez, kicsit sem. Szerintem ne aggódj, a saját gyerek teljesen más a többinél. Vele minden menni fog könnyedén. Nem lesz semmi baja, ha megfogod. :)
(A miénk tényleg kicsi volt, 2100g-mal született!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!