Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vagyom 3. gyerkocre de a...

Vagyom 3. gyerkocre de a csaladom idiotanak tart miata?

Figyelt kérdés

Az eszem azt mondja Ne, mert van eleg gondom a kettovel.A szivem azt mondja Igen, hiszen imadom oket!

most szeretnenk sajat hazat venni ott helye is lenne. Milliomodok igyan nem vagyunk de nem halnank ehen kesobb sem.

Viszont az egesz csaladom azzal szekal hogy eleg a ketto. Anyu konkretan mar mondta hogy vetessem el ha lesz 3.mert o nem fog velunk foglalkozni...jofej...

Tiszta bolonderia;(

Tudom h azt csinalok ugyis amit akarok... de par biztato szo vagy barmi"okossag" jolesne....

2013. júl. 29. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a férjeddel egyetértésben kell vállalni. Most akartok házat venni, jó lesz, beköltöztök, lesz vele sok meló. Majd utána térj vissza a témára, hidd el, sokkal jobb lesz. Én is szeretnék harmadikat, de nem lesz, mert 3. császár lenne, és a doki nem ajánlotta. Neked legalább van remény, csak ne siess!:)
2013. júl. 29. 22:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Neem nem;)))

Nem most gondoltam persze;)))

Meg a masodik "pici";)7honapos;)

2013. júl. 29. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg biztos meglesz az a baba is.:)
2013. júl. 29. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz mások véleményével. Ha a férjed is szeretné és anyagilag is belefér, akkor hajrá.

Mondjuk célszerű lenne (szerintem!) megvárni míg beköltöztök, elrendeződnek a dolgok, kialakul az új életetek.

Mennyi idősek a meglévő gyerekek?

2013. júl. 30. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én is írhattam volna. Nekünk is van már kettő gyerkőc, és én mindig is vágytam a 3. babára. A férjem hol tiltakozott, hol azt mondta, hogy jó lenne. Mi sem állunk túl rosszul anyagilag, mindenünk megvan, hitelünk sincs.

A család, főleg anyukám hallani sem akart róla, hogy én 3. babát szüljek, konkrétan ugyanezt mondta, mint a te anyukád, hogy nem fog velük foglalkozni, pedig imádja a másik kettőt is. (tuti csak mérgében mondta, de nekem nagyon rosszul esett). Anyósom, tesóm, barátok is lebeszéltek, hogy ebben a mai világban......

Aztán egyszer úgy alakult, hogy védekezés mellett terhes lettem. Mondanom sem kell, hogy mindenki még jobban lebeszélt, hogy meg ne tartsam, mostmár a férjem sem merte bevállalni a 3. gyereket. Nagyon sokat szenvedtem lelkileg, de sajnos muszáj volt elvetetnem.

2013. júl. 30. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Soha nem tudnék elvetetni egy gyereket azért mert Anyukám, vagy bárki más le akar beszélni arról, hogy vállaljam. A férjem pedig azért (is) az életem párja, emrt Ő sem akarna soha rábeszélni olyanra, amit életem végéig bánnék.Ezt csak egy Anya érezheti, hogy hol vannak a határai , és a határok közül egyáltalán nem az anyagiak a legfontosabbak.

Mondom mindezt úgy, hogy nálunk is nagy harc volt a családdal a gyerekek miatt, de ez engem nem befoyásolt semmiben. Mondjuk 2 gyereknél sem segítettek, úgyhogy nem sok értelme lett volna fenyegetőzni a segítség megvonásával később sem.

31 éves vagyok, és most szültem a 6. babámat, soha sem fogom megbánni.

2013. júl. 30. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi pont itt tartunk! :)

Hamarosan költözünk az új házba, pár hét múlva megszületik a 3. gyerekünk! Nagyon boldog vagyok! Én is kaptam hideget/meleget - főleg hideget. De nem érdekelt! Csak a férjem véleménye számított, ő semmi akadályát nem látta, így belevágtunk! Most úgy érzem, ez a gyereknevelés ideje, öten leszünk teljes család. A szülők szerencsére megbékéltek, szerintem nálatok is meg fognak, bár elég bántó, hogy így nyilatkozott anyukád. Én soha sem mondanék ilyet a gyerekemnek (még akkor sem, ha így gondolnám), igaz én nagyon kis mértékben támogatom csak az abortuszt.

Fel a fejjel! Teher alatt erősödik a pálma! :))

2013. júl. 31. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!