Tudom, hogy egy idiótának tűnök emiatt, de szerintetek nem ciki ha az embernek WC-t kell vennie? :D
Figyelt kérdés
Most így elképzelni, hogy nézegeti a WC-ket az áruházban, válogat közöttük! :D Aztán haza kell vinnie, vagy házhoz szállítják, (nem tudom, hogy szokott ez lenni),és mikor megérkeznek dudálnak, hogy na megjöttünk a WC-vel! :D Vagy mikor ki kell szedni a kocsiból, a boltból pedig berakni, kifizetni:D Persze nélküle nem lehet meglenni, de akkor is így belegondolni, tudom, hogy bolond vagyok! :D értelmes embernek ez biztos nem fordul meg a fejében :D2013. márc. 26. 16:10
1/5 anonim válasza:
Ez a ciki-nem ciki dolog sok ember életét meghatározza, legalábbis bizonyos életkorban valahogy ezen múlik valakinek az 'élete' vagy társadalmi rangja, hogy ő a többiek szerint jó vagy rossz dolgot csinál.
A kérdésből (és a minden mondat végén lévő hangulatjelből) ítélve még elég fiatal lehetsz, aki még mondjuk nem vett egyedül a boltban tampont vagy óvszert; különben nem is fordulna meg a fejedben az hogy mennyire természetes dolgokon agyalsz amiatt, hogy vajon mit gondol a másik ember róla.
Még ha idióta nem is vagy, a gondolkodásod alapján sok olyan dolog miatt problémázhatsz amiért tök felesleges lenne.
2/5 A kérdező kommentje:
hát az igazság az, hogy már felnőtt vagyok :)
2013. márc. 26. 16:33
3/5 anonim válasza:
Pont annyira ciki, mint wc-papírt venni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem utcán/kertben sz@rni, vagy a kerti pottyantósba menni télen a -20 fokban cikibb mint megvenni egy wc-t meg hozzá wc papírt.
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom én is, csak most a szemem előtt van, hogy viszik a wc-t az autóba! :)
2013. márc. 26. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!