Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, kismamák! Mit csinál...

Anyukák, kismamák! Mit csinál a férjetek délután/este, amíg ti gépeztek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 12:39
1 2
 11/18 icuka28 válasza:
70%
Amikor itthon van a férjem, nem ülök le netezni. Inkább vele vagyok!
2013. júl. 29. 13:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
gépen este dolgozok, ő addig a konyhában süt-főz, ha kedve van hozzá
2013. júl. 29. 13:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az enyém dolgozik esig,hazafelé bevásárol,én megfőzök,este felváltva locsolunk,vagy megkérem vigyázzon a lányra még pihenek....ilyenkor gépezek.de ez ritka,inkább együtt vagyunk,együtt csinálunk vmt.És ti?

2013. júl. 29. 13:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

dolgozik :) este ő gépezik, én tv-zek :)

első válaszolónak:

én férjem takarít minden nap itthon, ez az ő dolga. én meg főzök és bevásárolok.

most én vagyok itthon a gyerekkel, mert oviszünet van, így most van időm mindenre, munka mellett nincs.

télen ő volt szabin vele, akkor tiszta lakásba, vacsira értem haza, szóval tényleg mindent megcsinál ha kell...

2013. júl. 29. 13:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Attól függ,főz,játszik a gépen,filmet néz,be pakol a mosogatógépbe,dolgozik,meglocsolja a kiskertet kiszedi a gazt,esetleg kitereget sok mindentől függ.
2013. júl. 29. 14:50
 16/18 zabmester ***** válasza:

Gépezik ő is :D

Mondjuk ez az "amíg ti gépeztek" az én esetemben úgy néz ki, hogy a konyhában van a laptopom, ki van nyitva, megy valami sorozat vagy zene, közben teszek veszek, aztán ha úgy tartja kedvem, akkor ülök ott egy fél órát, aztán megint megyek a dolgomra.

A párom nem így gépezik, ő odaül, és akkor ő ott is van, mintha le lenne ragasztva :D Mondjuk ő nem is fórumozik vagy ilyesmi, amiket én szoktam, hanem játszik. De ha szólok neki, hogy ezt vagy azt kéne csinálni, akkor megcsinálja, vagy játszik a gyerekkel, vagy kitereget, vagy elmegy boltba, vagy ilyesmik. Szóval amit én (most, hogy itthon vagyok) napközben csinálok, annak a folytatását ő (is) csinálja délután.

Este meg vagy játszik (olyankor én is már csak nyugiban gépezek), vagy olvas, vagy együtt nézünk valami filmet, vagy mindketten olvasunk, szóval változó.

2013. júl. 29. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Zuhanyzik, eszik, főz, tv-t néz. De ha hazaért inkább vele foglalkozom nem a géppel.
2013. júl. 29. 16:06
 18/18 A kérdező kommentje:
Mi is gépezünk mindketten, ha már alszik a gyerek. De pont ma gondolkoztam rajta, hogy egyik nap elteszem a notebookokat és egy hétig elő sem vesszük. Kíváncsi lennék mit kezdenénk egymással. :( :)
2013. júl. 29. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!