Anyukák, kismamák! Mit csinál a férjetek délután/este, amíg ti gépeztek?
Szia!
Az enyém dolgozik esig,hazafelé bevásárol,én megfőzök,este felváltva locsolunk,vagy megkérem vigyázzon a lányra még pihenek....ilyenkor gépezek.de ez ritka,inkább együtt vagyunk,együtt csinálunk vmt.És ti?
dolgozik :) este ő gépezik, én tv-zek :)
első válaszolónak:
én férjem takarít minden nap itthon, ez az ő dolga. én meg főzök és bevásárolok.
most én vagyok itthon a gyerekkel, mert oviszünet van, így most van időm mindenre, munka mellett nincs.
télen ő volt szabin vele, akkor tiszta lakásba, vacsira értem haza, szóval tényleg mindent megcsinál ha kell...
Gépezik ő is :D
Mondjuk ez az "amíg ti gépeztek" az én esetemben úgy néz ki, hogy a konyhában van a laptopom, ki van nyitva, megy valami sorozat vagy zene, közben teszek veszek, aztán ha úgy tartja kedvem, akkor ülök ott egy fél órát, aztán megint megyek a dolgomra.
A párom nem így gépezik, ő odaül, és akkor ő ott is van, mintha le lenne ragasztva :D Mondjuk ő nem is fórumozik vagy ilyesmi, amiket én szoktam, hanem játszik. De ha szólok neki, hogy ezt vagy azt kéne csinálni, akkor megcsinálja, vagy játszik a gyerekkel, vagy kitereget, vagy elmegy boltba, vagy ilyesmik. Szóval amit én (most, hogy itthon vagyok) napközben csinálok, annak a folytatását ő (is) csinálja délután.
Este meg vagy játszik (olyankor én is már csak nyugiban gépezek), vagy olvas, vagy együtt nézünk valami filmet, vagy mindketten olvasunk, szóval változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!