Most este vettem észre, h egy délután alatt átázott a tisztasági betétem. Tudnátok segíteni mi ez?
nekem a dokim a betétet nem javasolta, mondván hogy magába szívja a nedvességet.
tegyél be papírzsepit és ha az átázik 20-30 percen belül akkor szivárog a víz...próbáld ki!!
2 kisfiú anyuja
A magzatvíz átlátszó, nem sárga. Nekem is elkezdődött ugyanez, de ez teljesen normális. Ne aggódj, hiszen nyugodtan szülhetsz már, de ez még napokig eltarthat. Jelzi a szervezeted, hogy nemsokára itt a nagy nap! Sárga, nyúlós darabok nem távoztak? Az a nyákdugó. Eddig én sem tudtam, pedig 3. baba, de minden szülés másképp indul. A doki megvizsgált? Engem igen, és nálam ez indította be, de 3 napja tart, és csak jóslók vannak. Nem kell megijedni, ha magzatvíz szivárog, az sem jelent bajt már ilyenkor (nekem a fiamnál 34+5-re elfolyt, 2,5 kg-mal született meg, de 10/10-es apgarral).
Ha továbbra is szivárog, hívd fel az orvosod!
37+0 h km
Nekem a magzatvizem sárga volt , és nem átlátszó, szerintem menj orvoshoz, mert lehet a magzat víz szivárog vagy pedig elfolyt. De akkor sem kell megijedni, hogy ha el is folyt, mert, 37 hetesen teljesen ki van fejlődve, és nem veszélyes.
De lehet hogy köze van ahoz, hogy nagyon sokat mozgott, mert szét is rúghata a burkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!