Anyukák, kismamák! Mit csinál a férjetek délután/este, amíg ti gépeztek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 12:39
1/18 anonim válasza:
kiváncsi vagyok, hány férj csinál valami házimunkát pl. vagy vacsorát
3/18 anonim válasza:
Én ilyenkor gépezek, amikor a kisfiam alszik. Este max. 5- 10 percre nézek rá. Ő akkor áll fel a gép elöl :)
4/18 anonim válasza:
Sziasztok!
Én nem netezek este, mert olyankor vacsiznak a gyerekek, fürdés, másnapra ruhát kirakni... többnyire apa ül itt este, már ha nem hulla fáradtan esik haza.
5/18 anonim válasza:
Èn is így délkörül mikor alszanak gépezek.
Férejm haza jön és gyerekezik meg közösen csinálunk valamit. van hogy leköti a gyerekeket míg én pl budit pucolok...
Aztán ha lefeködtek este akkor eldöntjük mi lesz. van hogy szol hogy gépezni akar akkor én is gépezek, van hogy nekem van sorozatom amit ö ki nem állhat, akkor mellém ül és gépezik, van hogy neki van sorozata akkor én ülök géppel mellé, és van hogy közös tv-s, és van hogy (föleg ezekben a mege idökben), kiülünk a teraszra ö sörözik én meg cigizek(mindegyönk koce bagós, sörözös).
6/18 anonim válasza:
Játszótéren vagy boltban van a gyerekkel.
7/18 anonim válasza:
Szórakozásból csak akkor gépezek, ha a fiam alszik. Mivel egyetemre járok, így suli időben ha kell gépeznem, addig a gyerekkel foglalkozik, próbálja lekötni, mert a gépre nagyon mászik a fiam. Amúgy ő sem nagyon netezik, csak ritkán leveleket néz, zenét hallgat. Ha hazajön, ő szokott főzni, addig én a gyerekkel vagyok.
8/18 anonim válasza:
Este a férjem gépezik, miután elaludt a gyerek. Én olyankor szoktam, amikor napközben alszik.
9/18 anonim válasza:
Hazafelé jövet bevásárol, ha szükséges, nekünk nem kell cipekedni. Főzni én szoktam, majdnem mindig, de ő is tud, néha szokott is, ha épp kedve van. Mosogatást gép végzi, ki-be pakolni nem áldozat nekem sem. Amiket rendszeresen ő csinál, az a kád kimosása, porszívózás, szemét kivivése. Nagyon gyakran 50-50%-ban ő is tereget, leszedi a ruhákat, vagy berak egy mosást, nem érzem, hogy mindig én csinálnám, egyáltalán. Amikor este számítógépezünk, többnyire játszunk valamit, akkor együtt játszunk, hálózatban, alkalmanként külön netezünk. Annyira meg tudjuk osztani a tennivalókat, hogy nem érzem azt, hogy minden rám hárulna, hiába is vagyok itthon. A baba születésére várunk még pár hónapot, de nem fog megváltozni, évek alatt semmit nem változott :) ő ilyen, segítőkész, udvarias, határozott, de igazi barát is, nem csak férj.
10/18 anonim válasza:
Mondjuk dolgozik, pl. most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!