Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 21 hónapos lányom délután és...

21 hónapos lányom délután és este is hányt, mit adjak neki rá?

Figyelt kérdés

Először az ételt hányta ki,este fele meg már epét hányt.Azóta is ez van nyálat és epét hány.

Mit adjak rá neki?Honnan tudjam,hogy jobban van?

Esti tápszerét persze nem adtam neki,kicsi kamilla teát ivott nem rég.

2013. máj. 20. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dedalonetta kúp, kenyér, háztartási keksz, víz. Kamilla teát nem adnék.
2013. máj. 20. 21:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért nem jó a kamilla tea??
2013. máj. 20. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak vizet igyál, a kamilla cukrozva hashajtó hatású.

Vizet igyon nagyon sokat.

Semmit nem szabad neki adni, ha vírusos akkor ki kell jönnie.

Ha nem továbbra is hány és nem tudsz neki vizet adni akkor menjetek az ügyeletre. Ha sikerül a viz ivás, és benne is marad akkor kivárni a reggelt. ha reggel már nem hány akkor sok sok folyadék tovább, és holnap száraz keksz, ropi, fött krumpli, banán. és lehet probiotikumot.

ha folyamatosan hány akkor ügyelet.

2013. máj. 20. 21:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Az előbb hányta ki a teát,kedve kicsit jobb...de nem tudom mire számítsak még
2013. máj. 20. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok.

NE teát adjál neki, hanem tiszta vizet.

Kortyonként. Ha még ébren van akkor 5 percenként 1 kortyot. szívószálat tegyél neki bele é tényleg egy kortyot kelljen csak innia, de azt igya meg. Ha ez müködik, akkor lehet ritkitani az 5 percet.

2013. máj. 20. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy van a kislányod?
2013. máj. 21. 06:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Kamilla teát nem szabad adni neki, az is irritálhatja a gyomrát. Csak vizet igyon ilyenkor!
2013. máj. 21. 10:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!Most már jobban van szegényem,de jól kikínlódta magát!Éjjel negyed12kor hányt utoljára de akkor már összerogytak a lábai,úgy sajnáltam! :(Reggel 2pohár vízzel indított és később kérte a tejitalát.Most elaludt 11kor,gondolom most piheni a fáradalmakat.Talán ma már nem lesz vele gond!
2013. máj. 21. 11:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem is gyomorrontás volt??!! Dután és éjjel teljes vizes hasmenése volt.Kedve jobb de kicsit bágyadt,láza nincs....
2013. máj. 22. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!