Be merjük vállalni? Véleményetekre lennék kíváncsi! Mindenki véleménye érdekel! Ti hogy boldogultok?
Fecske lakásról lenne szó ami 40.000/hó(ez végül is magadnak rakod mert ha letelik az 5 év akkor ezt megkapod)+10.000 körüli a közös költség+20.000(nyáron)a rezsi(télen állítólag 30 körül mozog).Ehhez jön még egy megtakarítás a mi havi 10.000+kaja kb.25.000+gyerekre kb.10.000 ez összesen kb.125.000 havonta de ebben nincs vésztartalék betegség esetére.A páron olyan 85-90.000 körül keres én jelenleg gyeden vagyok ez 77.000 családival együtt a kettőnké olyan 162.000 jelenleg de nekem ugye a gyesem az kevesebb lesz.
Végül is arra lennék kíváncsi h szerintetek elég arra h megéljünk ha bemerjük vállalni?Én konkrétan a gyeses évtől tartok
Bevállalnám!
Legalább nem kidobott pénz albérletre, mert gondolom lakás kasszát kell fizetni lakbér gyanánt, de az a tiétek lesz!
Gondolom csak îgy van lehetőség saját lakásra gyűjtögetni!
Szerintem vágjatok bele!
25 kaja, gyerek 10? szerintem ez irreális :(
nekünk legalábbis több mint a duplája megy el, de ha ki tudjátok hozni...
bár érdekelne, hogy hogyan, még csak napi 1.000.- se megy el akkor kajára, ebben hogy van meg kettőtöknek 3 főétkezés meg gyereknek gyümölcs?
10e-ből kijön a pelus, ruha, meg az esetleges betegségekre a gyógyszerek?
csak úgy vállalnám be, hogy tényleg ennyiből kijöttök, de ahogy írtam, borzasztóan érdekelne hogy, mi most havi 300ból élünk hárman és csak 50 körül marad hónap végén
Mindenkinek köszönöm h elolvasta a kérdésemet és válaszolt rá.A párommal leültünk és még egyszer átszámoltunk mindent és arra jutottunk h mivel nincs vésztartalékunk így a gyeses év nagyon necces lenne.Ezért nem merjük bevállalni:(
De úgy döntöttünk h a havi 40.000-et félre rakjuk és még egy évet kibírunk a szülőknél és ha van rá lehetőség akkor jövőre meglépjük és akkorra lesz tartalékunk is,remélem.
Kedves utolsó jelenleg havi 17.000-et adunk ki havonta ebbe benne van a mosószer,tisztálkodószer és a hideg kaja(ebből csomagolok a páromnak minden nap);a 25.000-t azért gondoltam mivel a meleg étel alapanyagai gondolom ennyivel azért megdobnák ezt a kiadást.köszönöm még egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!