Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van vkinek csillárventilátora?...

Van vkinek csillárventilátora? Van értelme? (gyerekszobába)

Figyelt kérdés

Belezúgtam ebbe, de túl drága ahhoz, hogy "csak úgy" megvegyem, aztán kiderül, hogy felesleges pénzkidobás volt.

[link]

2013. júl. 26. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyenünk van...

Nagyon szerettem , jó hűvöst csinál a gyerek szobába

2013. júl. 26. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ejha, jó drága, csak azért mert színes. A Praktikerben láttam a múltkor 20 ezer körül, persze az csak sima barna volt. Nekünk van különben a konyhában 5 égős, 5 lapátos, még nagymamámtól örököltük, én nagyon szeretem. Forgásirányát is lehet változtatni. Bár gyerekszobába... nem tudom, lehet oda nem vennék.
2013. júl. 26. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk volt, bár a sima barna verziós. Nagyon utáltuk, valahogy rossz érzésem volt, mindig azt vártam, hogy mikor esik le. Persze nem esett, de mindig rémálmaim voltak. Testidegennek éreztem, ha érted, mire gondolok. Aztán lakásfelújításkor nekiadtuk anyósnak, és vettünk másik csillárt.
2013. júl. 26. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!