Van valami értelme az úszópelenkának? Meddig adtad a gyerekre?
Figyelt kérdés
Párszor láttam már a strandon hogy az alig szobatiszta 2-3éves gyerekre már nem adnak ilyet. Viszont ezek a gyerekek rendszeresen belepisilnek a vízbe.
Tudom hogy az úszópelus átengedi a pisit és csak a kakát fogja fel,de akkor mi értelme van az egésznek?!
2013. jún. 25. 22:31
1/5 anonim válasza:
2 éves koráig adtam rá úszópelust,mert egy ekkora gyerekkel még előfordulhat,hogy belekakil a medencébe és az elég kellemetlen lett volna. Amúgy szerencsére sosem kakilt bele az úszópelusba,de én így voltam nyugodt.
2/5 anonim válasza:
Az a lényege, hogy a kakát ne engedje át. Én addig adtam, amíg nem lett szobatiszta, 2,5 éves koráig. A pisi nem olyan fertőző (alap esetben), mint a kaki. Ha kaki kerül a medencébe, azonnal fertőtleníteni kell a strandon. Sajna a férjem már kétszer járt így, hogy kiürítették a medencét, mikor ment volna a fiunkkal.
3/5 anonim válasza:
Strandszezonban 2-2,5 éves korig javasolt, attól függ, hogy hogyan álltok a szobatisztaság kérdésével. A pisi egy részét valóban átengedi, de ha azt nézzük, ki tudja hány felnőtt teszi ugyanezt a medencékben... :S
A kakát felfogja, ami lényegesebb, mert azért viszont ki kell tisztíttatni a medencét, aminek a költségét nyilvánvaló, hogy a szülő állja. (És az nem 20 ft)
Szóval, a nagyobb lényeget felfogja, de kb. ennyi is a szerepe.
4/5 anonim válasza:
Épp amit írsz, hogy a kakát felfogja, addig adom rá, amíg nem lesz szobatiszta. A pisit nem tudja felfogni, de minek is, hiszen a felnőttek is belepisilnek.
5/5 anonim válasza:
A kakit felfogja, ezért van. A pisit meg -majdnem, hogy azt mondhatom, hogy minek-, hiszen a felnőtteken is van valami gatya, mégis a vízbe pisilnek. Azért kakilni ők sem oda fognak. De amíg a nagy emberek belepisilnek a vízbe, addig egy kétéves miért ne tehetné meg? Én ebből nem csinálnék ügyet, mert a felnőttek is megteszik, csak arról nem beszél senki, és nem annyira feltűnő, mivel rajtuk nem pelenka van, és gondolnánk, hogy vannak annyira értelmesek, hogy nem teszik. Pedig nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!