Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme benevezni a gyereket "versenyekre"?

Figyelt kérdés

Nem konkrét szépségversenyről beszélek, hanem az ilyen "mosoly versenyről", meg "alvó versenyről", stb..

Most is volt a Pampers-nek egy "versenye", ahová alvó babák képeit kellett elvinni az expora (bár reklamáltak és sokan küldték e-mailbe nekik), ahol 15 darab Cuki-t sorsoltak ki.

Ezen kívül még számtalan "verseny" megy a facebook-on is. Beneveztem én is egyre, ahol úgy gondoltam, hogy halvány esélyünk lehet, de mivel kibővítették a játékszabályt, így teljesen felesleges volt.

Facebook-os lájkolós versenyre meg alapból nem nevezem be, mert nem látom értelmét.

Ti gyakran "versenyeztek" így?

Van ennek egyáltalán valamilyen értelme?

2012. nov. 21. 18:24
 1/5 A kérdező kommentje:

Meg azt sem értem, hogy sokan "beneveznek" az "Oszd meg és lájkold 70×" promókra, de sosincs eredmény hirdetés.

pl. ékszert nyernek vagy iPhone-t.

2012. nov. 21. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Röviden: semmi értelme.

Ha ezzel akarod elütni az idődet, akkor persze lehet :)

2012. nov. 21. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
En ilyen internetes meg kozossegi oldalas versenyekre nem neveznem be ahol mindenki lajkolgatja meg nezegeti. Mikor a kisfiam megszuletett akkor a toys r us magazinnal volt ilyen verseny (kulfoldon elunk). A korhazi csomagba volt rolla ertesito amit szules utan kaptunk, hogy lehet bekuldeni kepet egesz 10 honapos koraig, ha jol emlekszem. A kepet termeszetesen nem teszik publikussa es csakis toys r us zsuri dont, nem eberekek szavaznak. En ide bekuldtem a kepet mert lehetett vele ajandekutalvanyt nyerni es gondoltam jol jon karacsonyra (ez ezelott 2 evvel volt). Kaptunk ajandek utalvanyt es vettunk belolle a kisfiamnak jatekokat. Ez volt az egyetlen ahova "beneveztem" ot.
2012. nov. 21. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én saját tapasztalatból mondom, hogy semmi értelme ilyen versenyekre benevezni a kicsit.

Egyszer küldtem be egy ilyen internetes szavazós valamire a fiam képét. Nem rosszindulatból, de az egyik legcsúnyább kisgyerek nyert. Akkor megfogadtam, hogy soha többé.

2012. nov. 21. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen- itt nem a szépség - cukiság dönt, hanem hogy anya hogy kapmányol a gyerekéért és mennyi LIKE-ot kuncsorog ki ismerősöktől.

Szóval így nem sok értelme van.

1-2x én is próbáltam- csak mert a fotósunk, aki kismamaként meg újszülőttként fotoztott minket, szólt, hogy küldjek már képet..., ő indított ilyen versenyt.

Végül szerintem is olyan képek nyertek, amik még csak nem is passzoltak a "verseny kiíráshoz".

Persze a cukiság- szépség elég szubjektív... kinek mi tetszik??

Attól még lehet ezzel szórakozni, csak nyereményeket nem kell tőle várni!! :))

2012. nov. 22. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!