Szerintetek van értelme benevezni a gyereket "versenyekre"?
Nem konkrét szépségversenyről beszélek, hanem az ilyen "mosoly versenyről", meg "alvó versenyről", stb..
Most is volt a Pampers-nek egy "versenye", ahová alvó babák képeit kellett elvinni az expora (bár reklamáltak és sokan küldték e-mailbe nekik), ahol 15 darab Cuki-t sorsoltak ki.
Ezen kívül még számtalan "verseny" megy a facebook-on is. Beneveztem én is egyre, ahol úgy gondoltam, hogy halvány esélyünk lehet, de mivel kibővítették a játékszabályt, így teljesen felesleges volt.
Facebook-os lájkolós versenyre meg alapból nem nevezem be, mert nem látom értelmét.
Ti gyakran "versenyeztek" így?
Van ennek egyáltalán valamilyen értelme?
Meg azt sem értem, hogy sokan "beneveznek" az "Oszd meg és lájkold 70×" promókra, de sosincs eredmény hirdetés.
pl. ékszert nyernek vagy iPhone-t.
Röviden: semmi értelme.
Ha ezzel akarod elütni az idődet, akkor persze lehet :)
Én saját tapasztalatból mondom, hogy semmi értelme ilyen versenyekre benevezni a kicsit.
Egyszer küldtem be egy ilyen internetes szavazós valamire a fiam képét. Nem rosszindulatból, de az egyik legcsúnyább kisgyerek nyert. Akkor megfogadtam, hogy soha többé.
Igen- itt nem a szépség - cukiság dönt, hanem hogy anya hogy kapmányol a gyerekéért és mennyi LIKE-ot kuncsorog ki ismerősöktől.
Szóval így nem sok értelme van.
1-2x én is próbáltam- csak mert a fotósunk, aki kismamaként meg újszülőttként fotoztott minket, szólt, hogy küldjek már képet..., ő indított ilyen versenyt.
Végül szerintem is olyan képek nyertek, amik még csak nem is passzoltak a "verseny kiíráshoz".
Persze a cukiság- szépség elég szubjektív... kinek mi tetszik??
Attól még lehet ezzel szórakozni, csak nyereményeket nem kell tőle várni!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!