Mi értelme van vagy mi lehet a magyarázata az ilyen beszólásoknak?
Apukámtól kapom időről időre, és csak nézek, nem tudom hova tenni... Pl:
-Telefonálunk, vmelyik gyerek szól, és mondom neki, hogy várjon egy picit. Erre elkezdi, hogy úgy látszik nagyon nem vagyunk egyformák, mert amikor mi voltunk picik ők már ilyenkor velünk foglalkoztak.
-2 éves volt a kicsim, hisztizni kezdett, bevittem a szobájába a kiságyba, hogy ne tegyen kárt se magában se semmiben. Akkor is hogy ők ilyet soha nem csináltak, és szegény kicsi, nem vagyok ott ha sír.
Szerintetek miért próbálja elérni, hogy sz.rul érezzem magam? Én nem hiszem, hogy ezek gonosz dolgok lennének, és az ő nevelésüktől meg saját magam vagyok az elrettentő példa sajnos...
Hogy mi értelme,milyen magyarázata lehet az ilyen beszólásoknak,nem tudom,de egy biztos,elfelejtenék a szülővel beszélni egy ideig,ha megjegyzéseket tenne!
Nálunk amúgy apósom olyan,hogy ... Volt egy nap,amikor ebéd előtt (míg hűlt az ebéd) felpróbáltattam a nagyommal(5éves) pár zoknit,hogy lássuk,mennyit nőtt ki,melyik jó még rá. Az egyiket nem tudta felvenni,és ahelyett,hogy szólt volna,bömbölni kezdett.Erre Apósom fogta magát,felállt puffogva,és csak azt hajtogatta,hogy "Ez gyerekkínzás!!" ,és hazament,hetekig nem láttuk.
Semmi gond Veletek, csak a rokonsággal! :)
Én pedig nem nevelhetem a lányom (4 éves, és nem szólhatok rá, hogy ne hisztizzen, ne legyen szemtelen, vagy megfenyegetem, hogy a fenekére verek), mert nála azt csinál a gyerekem, amit akar és nem szólhatok abba bele, hogy ő mit enged meg a lányomnak.
És ez apukám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!