Bébiszitterkedés. Szerintetek van értelme próbálkozni vele?
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ha meghirdetném, hogy nyáron szívesen vigyáznék picikre, akkor lenne-e rá igény vagy inkább keresgéljek a diákmunkák között?
Védőnő hallgatóként szívesebben foglalkoznék picikkel, mint egy szalag mellett állnék. :))
Sajnos hirdetés alapján elég kicsi az esély,persze sosem reménytelen.
Próbáld megkeresni a helyi védőnőt,óvónénit és beszélj velük,hisz ők mindenkit ismernek.
Én gyógypedagógus hallgatóként így találtam ilyen melót.
Ha nincs meg hozzá a megfelelő papírod, meg is büntethetnek, ha újságban hirdetsz.
A másik, hogy sok szakképzett, felsőfokú végzettségű gyermekgondozó is arra kényszerül, hogy bébiszitteljen, s inkább őket keresik, hisz szinte ugyanazon az áron dolgoznak, mint 1-1 egyetemista lány. Nálunk legalábbis így van.
ha társasházban laksz, akkor ott kirakhatsz hirdetés, védőnőnek szólni is jó ötlet, iwiw esetleg :) persze az álláskereső oldalakon is hirdethetsz ezek mellett. ne hagyd ki a szakmai itányultságot, hogy védőnőnek készülsz.
szerintem biztos lesz majd jelentkező
elsősorban az APEH várja el, hogy legyen képzettsége, elvégezze a megfelelő tanfolyamot, és el tudjon számolni az ebből származó jövedelmével... persze 100-ból egyet büntetnek meg, de annak az egynek nem kellemes a dolog.
Aki azt írja, hogy nem azt nézi, képzett-e a bébiszitter, az mégis mit néz? Tényleg érdekel, nem kötekedésből kérdem. Én az alapján választottam, hogy vajon elbír-e a gyerekeimmel az illető, ismer-e a koruknak megfelelő játékokat, fejlesztőket, stb., szóval tud-e mit kezdeni a munkaidejével és a két kicsimmel, látott-e már pelenkát, tudja-e, hogyan kell őket etetni, mire kell fürdetésnél figyelni, adott esetben tudja-e, mit kell csinálni, ha a kicsi mondjuk félrenyel, vagy bármi váratlan dolog történik. S mindezeken kívül tényleg szereti-e a gyerekeket, hivatásszerűen végzi-e a munkáját, vagy alig várja, hogy lepasszolja őket. Mindezért tisztességgel meg is fizetem. Elismerem, hogy mindenkinek más a fontos a bébiszitterben, csak leírtam, hogy nekem pl. ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!