Anyukák! Mire használjátok a SZÉP kártyát? Van értelme egy átlagos családban ilyent igényelni?
Ez a kormány rohadt nagy üzlete.
Ezzel is a nem milliomos családoktól vett el és adott a gazdagabbaknak.
Szia
Nálunk 9ezer forint megy arra, hogy majd megyünk nyaralni (nem akarnánk, de ha már rákényszerítenek! :/), 6ezer megy meleg étkezésre, és 4ezer szórakozásra.Eddig mi is 12 ezer kaja jegyet kaptunk, de már az is csak 5ezer.
De a lényeg, hogy 3 része van, és te döntöd el mennyit raksz hova.Én már bánom, hogy nem kértünk bérletet, azt legalább el lehetett volna adni! :(
Páromék 500.000 Ft-ot oszthatnak be erre az évre, azért ennyit nem szeretnénk "elkótyavetyélni".
Nyaralásra hol fogadják el?
Én ezt az oldalt szoktam nézegetni.Azért lehet olcsót találni.Ha már ennyire akarják, hogy menjünk! :/
Én azért remélem, hogy legalább egy kis füzetet adnak az eddigi elfogadó helyekről.Mint régen a Patika kártyához.
Nekünk ez kicsit nehezített, mert ha megyünk akkor a kutyát is vinnünk kell, mert nincs senki aki itthon ellássa helyettünk. És mivel Ő a kertbe l akik ,ezért szálloda és hotelek egyből kizárva.
Nem vagyunk egyszerű esetek! :)
Mi direkt ezért nem is kértük. Az eddigi 18 ezer helyett, most kaptunk volna ötezret, úgy, hogy alig van üzlet, ami elfogadja.
Az én férjemnek is kb. 400 ezer a kafetéria összege, ebből sikerült ep kártyára tenni, a többit meg fele-fele szállás és étkezésre kérte, kocsival jár dolgozni, nem kell bérlet, a gyerkőc még kicsi, tehát iskolai utalvány sem kell.
Kicsit "nesze semmi, fogd meg jól" érzésem van ezzel az új rendszerrel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!