Takarításra is megfelel,ha a baba szétmázolja az ebédet bármit,és nagyon jó intim lemosáshoz is ha éppen úgy adódik.sokoldalú a felhasználhatósága.
2011. dec. 2. 09:55
2/13 anonim válasza:
amikor vagyunk valahol, es jól osszetapiz valamit, akkor azzal torlom meg a kezet
masra nagyon nem
2011. dec. 2. 09:55
3/13 anonim válasza:
A gatyit takarításra :-) (ide értve a gyerekek száját,kezét,ha nincs lehetőség megmosni, illetve a lakásban portörlést)
A jó popsitörlőt csak a kicsi fenekére.
Üdv:3 lányos
2011. dec. 2. 09:56
4/13 anonim válasza:
magamon nem használom, mert nem szeretem az illatát egyiknek sem valahogy :SSS
amúgy használom még:
-bútorok letörléséhez,
-cipőápoláshoz
-tükör áttörléséhez
-játékok letisztításához
2011. dec. 2. 09:56
5/13 anonim válasza:
Nekem fehér padlószőnyegem van, remekül kiszed belőle minden szennyeződést! Még a céklás hányást is! :-)
2011. dec. 2. 09:58
6/13 Marilyn88 válasza:
Én a kezèt és az arcát is törlöm vele, ha maszatos. Takarításra is jò és a játékok tisztítására ha leesik és nincs folyóvíz a közelben. Plusz én a nőgyògyásznál is használom mielőtt megvizsgál. :-)
2011. dec. 2. 10:06
7/13 anonim válasza:
Mi felnőttként is használjuk a mellékhelyiségben.
2011. dec. 2. 10:10
8/13 anonim válasza:
Remekül kiszedi a ruhákból a foltokat, de főként frissiben. Nálam mindig van a táskámban egy kis zacskónyi, ha leöntjük/leesszük magunk (mi felnőttek is), nagyon jó.
A popsijára viszont olajost használok (nem nedveset), az SLS-mentes, talán ebben van a legkevesebb káros anyag.
2011. dec. 2. 10:16
9/13 anonim válasza:
Muszerfal letorlesere is nagyon alkalmas autoba. :)) De hasznalom meg portorlesre vayg ha nincs idom szepen megtisztitani a mosdokagylonal meg a kadnal a csapot akkor ezzel attorlom es csillog mint ha uj lenne. :)
2011. dec. 2. 11:09
10/13 anonim válasza:
Na, most nevessetek: Apa (villanyszerelő) lába a munkavédelmi bakancsban iszonyatos "illatúra" izzad. Na, a popsitörlő EZEN is segít!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!