Melyik popsitörlőt használjátok ami jó minőségű és olcsó? Amikor már nem használtátok a gyógyszertári babaápolási szereket, melyke "bolti" vált be?
Dm-es (699/ 2 csom), Rossmanos (599/ 2 csom), Müller-es (1699/ 6 csom).
Nekem ezek jöttek be.
amikor már nagyobbak voltak a gyerekeim, akkor nekem munkanélküli lett a férjem, és hírtelen váltottam a Níveáról, és a Johnsonról a Tescosra. Gondoltam kipróbálom, ha esetleg később nem lenne a drágábbra.
Mind a kettőnél tökéletesen bevállt, annyi a külömbség, hogy egy kicsit vékonyabb, mint a többi, és nedvesebb.
A DM-essel nekem az volt a problémám, hogy túl vastag, és kicsik a lapjai.
Fürdetőből a Gabi vált be nálunk, most is azt használjuk.
popsikenőcsből pedig a Nivea pelenkakiütés elleni krémet, ami igaz drága, 7-800 Ft körül van,(pontosan nem tudom, mert rég volt már).de sokáig elég, akár 3 hónapig is.
3 és 4 éves gyerek anyukája.
Én nagyon ritkán használok popsitörlőt,csak szinte utazáshoz.Akkor is a tescosat veszem,olcsó és jó!Ráadásul az én fiacskám sokszor és sokat kakilt,legalább 5 törlőkendő kellett volna hozzá.Odaviszem a csaphoz lemosom a popóját langyos vízzel,és átmosom naturlandos fürdetőkrémmel.Előnyei:olcsó,környezetbarát és biztosan nem károsítja a baba bőrét.Ja és most 8 hós a babám,és élvezi ha a popsiját mosom.
A többi "bolti"illatszer pedig itt áll születése óta,mert mi mindenből a patikait használjuk!Illetve találtam egy testápolót sanatopic néven a patikában,az sem allergizál.
Én még nem tapasztalatból beszélek, viszont az összes ismeros kismama a DM-est ajánlotta.
Én vettem egy akciós pamperst is, mert nagyon olcsó volt, meglátjuk, hogy fog beválni.
Nekünk a gyógyszertári fürdetőtől lett koszmónk :( !
Kipróbáltam a Johnson's-t,attól semmi baja!
Popsitörlőt én fél éves koráig Nivea-t használok,utána a DM-est!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!