Olvastatok már arról, hogy a gyógyszertári kenőcsök, amiket a doki felír (fürdetőkrém, popsikrém, stb) azokban kőolajszármazék van, és ezeket sem ajánlják a baba bőrére? Kérdezem én, akkor mi a jó?
Most biztos le fogtok pontozni, de szerintem rakjátok a gyerekeiteket inkubátorba minimum 6 éves korukig. Én is használok graham lisztet pl. a finomliszt helyett. Nem ettek semmit a fiaim 6 hónapos korukig, csak szopiztak, de azért ne essetek már túlzásba az aggódásban... Én még nem hallottam, hogy bármelyik babának a gyógyszertári kenőcstől lett volna baja.
Attól lesz majd baja, hogy nem hagyjátok megerősödni az immunrendszerét. Lehet lehülyézni, nyugodtan.
Hallottam már ilyesmit, mégis azt hiszem, annyira rossz nem lehet, hiszen sok bőrbetegség esetén ilyet írnak fel kicsinek, nagynak egyaránt. Annyira rossz nem lehet.
A gyógyszerekben is ki tudja, mi minden van, de éppen ezért gyógyulunk meg tőlük.
A lányomnál 1 éves kora körül elkezdtünk sima habfürdőt használni és csupa kiütés lett, így visszatértünk még 1 évre a fürdetőkrémre. Attól gyönyörű volt mindig is a bőre.
Kőolajszármazék szinte minden gyerek és felnőtt kozmetikumban van. Ha olyat keresel, amiben nincs, én ezekről tudok: DM-ben kaható Babylove, Alverde, Weleda.
Szia!!
Mi is gyógyszertári popsikrémet és fürdetőt használunk már 8 hónapja,és maximálisan meg vagyunk vele elégedve!!
Köszi a válaszokat!
Igazatok van,hogy a gyógyszertári kenőcsöket össze sem lehet hasonlítani a boltiakkal,szerintem már nem tudnak miről írni,ezért inkább riogatják a kismamákat.
Én nem hiszem,hogy bármi káros anyag lenne bennük,csak véletlen megtaláltam ezt a cikket,és gondoltam megkérdezlek titeket..Csak gyógyszertári kencéket fogok használni,a hamarosan megszületendő Babym bőrére..Szép napot Mindenkinek!
Én hallottam már erről.
A 2. gyerekem nől fel a gyógyszertáti cuccokon.
A nagy még most is ezt használja 30 hósan, a pici is.
Mind a kettő ekcémás, és csak ezek a fürdetők és krémek jók nekik!
A többi agyonistenített "kozmetikum"ra mindegyik allergiás. Kezdve a Niveától, a BABÉ termékeken át, egyenesen a Weledáig...
A gyógyszertáriak tuti jók, amiket felírnak!
Annak se íze, se bűze...míg a kőolaj származékosak tele vannak illatanyaggal, no könnycsepp formula, meg hasonlók (ami még az én szemem is csípi)...na ilyet ne kenj egy újszülöttre sosem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!