Mi az a gyógyszertári bugyi, amiről mindenki beszél?
Én vettem a gyógyszertárban TENA bugyit, két darab, és ha jól emlékszem 600-700 ft körül volt. Elvileg mosható.
Állítólag jobban megtartja azt a nagy szülés utáni betétet.
De én vettem még papírbugyit is, az eldobható, és bababoltban vettem, 5 darab volt 500 ft.
Nna de, ha nem akarsz ilyeneket vásárolni, vegyél minél nagyobb, minél olcsóbb bugyit szülés utánra, amit nem sajnálsz kidobni, ha baleset éri.
Szia!
A gyógyszertári bugyi egy olyan bugyi, amit a szülés után a gyermekágyi vérzésnél, tisztulásnál lehet használni a Tena Lady betéthez, ugyanis rengeteg vér fog belőled távozni. Egyfajta kényelem bugyi, ha átvérzed, akkor kidobod. Amúgy 5-600 forintba kerül, és 3 darab van benne. Érdemes beszerezni, mert a Tena betét elég nagy, és normál bugyiban nem valami kényelmes.
Van olyan eldobható bugyi is, amibe már nem kell külön betétet rakni. Praktikus, nem csúszik el benne a "mammut" méretű betét, hiszen bele van "építve". 3 méretben kapható: S, M, L. Az árát sajnos már nem tudom.
Azt még nem tudom, mennyire válik majd be, a főpróba még hátra van.
39 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!