A nedves popsitörlőt használjátok a kezének megtörlésére is?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk az utcán sétáltok és valaki felelőtlenül megsimogatja a kezét, vagy hasonló, akkor utána meg lehet vele törölni? Nincs rajta semmilyen ártalmas anyag, ha utána pl. a szájába veszi a kezét, nem?2010. máj. 2. 08:54
1/10 anonim válasza:
Persze, én használom. Sőt néha az arcát is azzal törlöm meg, ha nincs másra lehetőség. A Neogranormannra pl. rá van írva, hogy az egész testen használható!
2/10 anonim válasza:
Én is szoktam használni. Ha nincs más lehetőség, szükség állapot van, akkor használom.
3/10 anonim válasza:
szoktam, játszótéren, kiránduláson. Az enyém ráadásul az ujját szopja, úgyhogy nincs sok mérlegelési lehetőségem, mert vagy a popsitörlő vagy az utcai kosz, piszok akármi. De szerintem is rá van írva hogy mindenre használható.
4/10 anonim válasza:
Dm-ben lehet kapni antibakteriális kézfertőtlenítőt, ami alkoholos, és elpárolog, én azt használom gyereknek is és magamnak is, ha pl. BKV-zunk, és koszos leszek, de utána a babához kell nyúlnom (kezéhez/szájához), nekem bevált. Kis flakonban van, és mér irtó rég óta nem fogyott ki. (HiGeen a neve)
5/10 anonim válasza:
Igaz, pici babánál nem használom, csak olyan 1-2 évtől...
6/10 anonim válasza:
a neugronormos azt az egesz testere lehet hasznalni ra is van irva!
7/10 anonim válasza:
én is használom, inkább, mint hogy a bevásárlókocsi bacijai legyenek rajta
8/10 anonim válasza:
Mi neogranormont használunk, és arra rá is van írva, hogy egész testre mehet. Én azzal törlöm a kezét is.
9/10 anonim válasza:
Persze,kéztörlésre is, plusz ha útközben etetem meg valahol, akkor a szájátés a pofiját is azzal törlöm meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!