Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Popsitörlőt mikor használjátok?

Popsitörlőt mikor használjátok?

Figyelt kérdés
É eddig úgy csináltam, hogy ha kakis volt, akkor használtam, ha csak pisis volt a pelus, akkor nem. Ismerősöm szerint mindig kellene, hogy a pisit is letöröljem.
2009. júl. 7. 14:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
én pisikor is használom. letörlöm, hogy ne csípje neki. a konfortérzet miatt fontos, szerintem.
2009. júl. 7. 14:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
én minden pelenkacserénél letörölöm vele.. frissíti is és nem utolsó sorban a pisit is letörlöm vele....
2009. júl. 7. 14:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig használom.
2009. júl. 7. 14:21
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Természetesen kakinál, de néha pisinél is de nem mindig. Ebben a melegben áttörlöm akkor is ha csak pisi van.
2009. júl. 7. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Én kakinál használtam csak. Pisi után akkor esetleg ha befülledt neki és szagos volt, vagy ha a kenőcsmaradványokat töröltem le.

De igazából pisi után a legjobb frissítés a víz lenne.

2009. júl. 7. 14:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
En mindig hasznalom,ugy ahogy mi is pisi utan a wc papirt.
2009. júl. 7. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Én még senkitől nem hallottam, hogy pisiléskor ne használta volna, nem is feltételeztem volna senkiről. Te sem hagyod pisisen magad a wc-zés után, nem? Csoda, hogy még nem lett kiütéses szegényke.
2009. júl. 7. 15:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindig használom. Pisinél és kakinál is.
2009. júl. 7. 18:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem használtam pisilésnél általában, csak ha befülledt vagy ilyesmi és soha nem lett kiütéses. Nem volt soha gond.
2009. júl. 7. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Pisinél is és kakinál is. Mégiscsak higiénikusabb.

Plusz én ebédnél is ezzel törlöm meg kezét, arcát, ha ott marad az étlap:)

Valamint, én is pospitörlőt használok:) wc papír helyett

2009. júl. 7. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!