A szentkirályi mentes vizet, ami forralás nélkül adható a babáknak felbontás után mennyi ideig használjátok fel?
Rendes ásványvizet nem szabad a babának adni!!!
Vannak babavizek,amit forralás nélkül lehet adni a babának,feloldható benne a babatea.
ezt a vizet nem ismerem, én Jana babavizet adok a babámnak, azon azt írják hogy 24 órával a felbontás után forralni kell
múltkor vettem Humana bébivizet, még nem bontottam ki, de azon meg azt írják felbontás után 48 órával kell csak forralni
a tiedre nincs ráírva?
Aki nem ért hozzá, minek szól bele??? Legalább olvasna utána, mielőtt hülyeséget ír. Kedves első válaszoló ugyebár.... A szentkirályi mentes adható babáknak is, rá is van írva a csomagolásra!!!!
Én is hűtőben tároltam mindig, nem forraltam, és kb. 3 nap alatt fogyott el a másfél liter. 24 óra múltán sem forraltam fel egyébként, soha semmilyen baja nem volt kisfiamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!