Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vaterás anyukák! Van értelme...

Vaterás anyukák! Van értelme az 1 ft-os aukciónak, ha adok meg minimálárat is?

Figyelt kérdés

Gondoltam így többen megnézik az eladó ruhákat.

Van értelme?

Minimálárnak is kb 200 ft-ot gondolok, csak hogy ne 1 ft-ért kelljen már postára futkosnom, vagy személyesen találkozni.

2012. szept. 14. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Persze, én is szoktam megadni minimálárat, ha nem akarom 1ft-ért elpocsékolni. És éppen azon okból, hogy úgy sokkal többen látják, mintha eleve már 200ft-ért rakod fel.
2012. szept. 14. 15:43
 2/5 A kérdező kommentje:

100-200-300 ft-os ruhákat hirdetek, de alig nézik meg a hirdetést, ezért gondoltam, hogy 1 ft-os liciten megnéznék többen.

Köszi.

2012. szept. 14. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokan úgy keresnek rá a ruhákra ,h egy ft-os aukció,ezért többen megnézik.Viszont ha a 200ft-os nacit 1 ft-ról indítod és adsz meg minimálárat az neked 120 ft hirdetési költség. Biztos megéri neked 80 forintért eladni? Ja és persze még jutalékot is fizetni. Jobban jársz ha csomagot csinálsz belőle és azt minimálárazod. Így nem kell majd darabonként postára járnod és talán a csomagok kelendőbbek is. Egyébként milyen korú nemű ruhákat árulsz?
2012. szept. 15. 06:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írod ezt a hirdetési költséget.

74-80-86-os méret amúgy.

2012. szept. 15. 18:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Elolvastam a vatera honlapon a minimálárról szóló részt, bemásolom:

Minimálár díja

Aukcióindításnál a "minimálár" opció igénybe vétele fizetős! Ára 120 Ft. Amennyiben a legmagasabb ajánlat eléri a minimálár szintjét, vagy a termék villámáron kel el, a minimálár díját az eladónak nem kell kifizetnie. Amennyiben az aukció nem érte el a minimálárat, akkor a díj felszámításra kerül. (Amennyiben az árverésen nem érkezik licit, a díj értelemszerűen kiszámlázásra kerül, hiszen egyetlen ajánlat sem érte el a minimálárat.)

Így ez nem olyan vészes.

2012. szept. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!