Van értelme kimenni külföldre, pl. Bécsbe vásárolni a babánka?
Figyelt kérdés
Szerintetek ott olcsóbban meg lehet kapni a dolgokat? Mi erről a véleményetek?2013. júl. 22. 12:44
1/2 anonim válasza:
Attól függ mit,de általában inkább drágábbak a dolgok,nem magyar fizetéshez vannak szabva.. Plusz az utazás,az is pénz ugye. Én ajánlom neked,hogy keresgélj a willhaben.at c. oldalon. Használtan nagyon olcsón adnak,nagyon jó minőségű dolgokat. Hogy mondjak egy példát: chicco játékasztal,ami itthon újonnan 22e ft,használtan 10,az gyönyörű állapotban max! 20 euro a willhabenen...
2/2 anonim válasza:
Szerintem meg lehet kapni olcsobban dolgokat. En most vettem pl. gyerekülest kb. 50 Ezer Volt atszamolva, plussz ajandek üleshuzatot kaptam hozza. Ugyanez az üles a Brendon honlapjan 74 Ezer ft, az üleshuzat 10ezer.Nezd meg a toysrus.at honlapjat ott latod mi mennyibe kerül, megeri-e nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!