Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, a barátnőm elmegy tanulni külföldre, és lehet nemlátom többet, szerintetek igy van értelme fojtatni? Vagy ha látom is azt is havonta 1-2 alkalomal :S
Nem. Már az is durva, hogy megfordult a fejében, hogy itt hagyna. Elmenni nem tudnál vele vagy nem is hívott?
Én nem folytatnám.
Ez attól függ, mennyi időre menne ki. Mert ha csak rövid időre, pár hónap, fél év, akkor szerintem semmi baj. Viszont ha két, vagy több évre szól, tényleg nincs értelme.
Tudod miért írom, hogy nem kell feladni egyből? Én is kimegyek majd fél évre külföldre, de azért nem fogok lemondani a szerelemről. Ha megtalál, remélem elég erős lesz ahhoz, hogy kibírjon ennyi időt. Mert miért ne? Sokan túlélték már ezt, és meg is erősödtek tőle. Plusz a mai világban már nem gond a kapcsolattartás, ott az msn, facebook, telefon.
Ha meg nem bírná ki és egyből feladná a másik fél, nem is ér annyit a kapcsolat...
Szóval tudni kéne mennyi időre megy ki. És lásd felül a két opciót. Persze ehhez szerelem kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!