Mennyi az összbevételetek egy hónapban ( nettó) és hány gyereket neveltek?
Figyelt kérdés
Esetleg leírnátok, hogy a bevételből mennyi a fix kiadás havonta? Szóval mennyi jut a kosztra és egyéb dologra.
Köszi!
2013. júl. 26. 12:58
31/36 anonim válasza:
Hát itt tényleg jó sok a gazdag ember. Mi sajnos a szegényebb oldalon állunk. Az idei évünk katasztrófa, az összbevételünk kb. 160.000 ft nettó, 2 kisgyerekünk van. Én még gyesen vagyok, mennék vissza dolgozni, de nem kellek sehova. Hitelünk nincs.
32/36 anonim válasza:
Hát mi is a szegény kategóriába tartozunk,122 000Ft-ből élünk. férjem és a 4 éves kis lányunk és ugye én.
Hát ez nem sok, havonta a rezsi 20 000 Ft, szerencsére sem hitel, sem albérlet nincs, mert saját ház.
A lányunk más okokból kifolyólag csak most megy oviba, arra most jócskán elfog menni( kb.:30-40Ft között, mert sokat követel az ovi)
Az élelemre 40 000Ft a kaja + minden nap kenyér tej
A tisztasági (nálunk nagyon sok kell) 4-6 ezer Ft
félre tenni nem tudunk, mindig jön valami dolog, hogy mire kell.
februárba jön a baba, neki is meg kell venni mindent. Szóval van mit hova tenni.
34/36 anonim válasza:
2-es:köszi a lepontozàst...vajon miért is? na mindegy ez màr csak ìgy megy...
35/36 anonim válasza:
Hát ugy látom elég széles skálán mozog a magyar családok megélhetése , vannak , akik 800 e forintból élnek 4 gyerekkel és vannak , akik 115 e forintból 5 gyerekkel....elgondolkodtató...
36/36 anonim válasza:
Nem is értem ezt a pontozást, komolyan. Ezeket a válaszokat mi alapján lehet pontozni? Irigyled, vagy nem? Baromság ez a pontozósdi, és mellesleg csak vitát szül. Vagy pont ez a céljuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!