Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi az összbevételetek egy...

Mennyi az összbevételetek egy hónapban ( nettó) és hány gyereket neveltek?

Figyelt kérdés

Esetleg leírnátok, hogy a bevételből mennyi a fix kiadás havonta? Szóval mennyi jut a kosztra és egyéb dologra.

Köszi!

2013. júl. 26. 12:58
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Azért jó látni, hogy vannak még jól élő családok is.

Nálunk 350 a bevétel, ebből 180 körül van a fix kiadás ( rezsi,bölcsi,egy törlesztő), szóval 170 marad magunkra.

1 gyerek van.

2013. júl. 26. 13:33
 12/36 anonim ***** válasza:
66%

Nekünk 170.000 az össz bevételünk.

1 pici 9 hónapos albérletben lakunk plusz van ltp-nk.

Marad belőle havi 70.

El nem tudom képzelni mit dolgoznak azok a szülők akiknek a fizuja 500-800ezer ft?!

Ezek szerint mi csórók vagyunk a mai világban,hiába dolgozik az ember tisztességesen...:/

2013. júl. 26. 13:52
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
210 e ft, a kiadás pedig 110e ft,és egy gyerekünk van. És tuti, hogy nem is lesz több gyerek, mert nem tudom eltartani, bárhogy is szeretném :(
2013. júl. 26. 13:53
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

4 gyerek (6,4,2 éves és 6 hónapos),a bevétel állandóan változó.

Fix kiadás 95 havonta + a rezsi (30).

Havonta 20-40 közt szokott maradni.

2013. júl. 26. 13:55
 15/36 anonim ***** válasza:
32%

4.-es azért ez durva.

Nem irigylem tőletek isten ments.De ti annyi pénzt költötök egy hónapban szórakozásra,mint más család összes bevétele.Amiből rezsit,hitelt kell fizetniük és emellett enniük is.

Azt tartom durvának,hogy ekkora különbség van egyes családok között.(12-es voltam)

Megkérdezhetem,hogy mit dolgoztok?Merő kíváncsiságból..

2013. júl. 26. 14:01
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 12-es válaszoló,

a 9-es vagyok. Az átlagnál kicsit magasabb bevétellel.

Banki/elemzési területen dolgozom, két nyelvet beszélek felsőfokon, ebből egy folyamatosan a munkámhoz is kell.

Nagyon sokat (felnőtt fejjel is, munka mellett is, kismamaként és pici gyerek mellett is) tanultam- ezért nem érzem eltúlzottnak a fizetésemet.

A munkám sem "körömfestegetős, ráérős", bár időszakonként vannak benne hullámzások, azért nem egyszerű, de nagyon szeretem.

Nem élünk nagy lábon, nem gondolom magunkat gazdagnak (sőt), talán éppen közepesnek vagy inkább még annk is az alsó felében.

Nem hiszem, hogy az én keresetem lenne túl sok: inkább az szokott engem is elszomorítani, hogy pl. az eladói mun kakörben tisztességgel dolgozó, a szakmáját nagyon szerető, becsületes barátnőm nettója valahol 100 eFt körül van, ha jó a forgalom abban a hónapban.

Jó lenne, ha ő és a hasonló munkakörökben lelkiismeretesen dolgozók is jobban meg lennének becsülve anyagilag.

Minden jót.

2013. júl. 26. 14:01
 17/36 anonim ***** válasza:
45%

Azt a begyár, Woww....:) Tényleg jó látni azért nem nélkülöz minden gyerkőc. :)

150 havonta, ennek a fele elmegy számlákra. Maradékból gazdálkodunk. 1gyerek.

2013. júl. 26. 14:03
 18/36 anonim ***** válasza:
62%

Ezen az oldalon mindig, mindenki olyan sokat keres:)

Akárhányszor feltesznek egy ilyen kérdést, mindig csak úgy dobálóznak az 500-800 ezres fizukkal:)

Most én is írhatnám, hogy 550 ezer, de nem igaz, a csóró kategóriába tartozok, kb. 230 ezer az össz. bevétel, de ez mellé még kapok jövő májusig gyest, amit félreteszek.

Albérlet 70 ezer nyáron, 80 ezer télen. A többi marad kajára, ruhára, gyógyszerre, óvodára egyéb kiadásokra.

Két kisgyerek (3 és fél, 2 éves).

19/36 anonim ***** válasza:
100%

252 500 a bevétel.

Fix kiadás: 70 törlesztő+50-60ezer rezsi. Orvos fixen minden hónapban havi 12. Különórák fixen havi 15 ezer.

2 gyerek.

Marad kosztra és egyéb dolgokra, tankolni is durván 100ezer.

Hát úgy látom eléggé az alja vagyunk az itt válaszolók közül.

20/36 anonim ***** válasza:
48%

...ja...nekem is van eszem, diplomám, nyelvismeretem, munkám meg semmi.....

Anyám 78.000 Forintért rohad meg a 40fokos cipőgyárban, sőt mostmár több mint 40fok van a csarnokban...ezt sem becsülik meg, ez a nagy baj!!! Mert nem mindenhol lehet válogatni, elfogadni ami van, mert egy ember helyére találnak kettőt, és a mottó az, ha nem tetszik el lehet menni, sajnos elég rossz környéken élünk, de a férjemet ideköti a munkája, nem mehetünk.

2013. júl. 26. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!