Anyukák! Amikor elkézeltétek, hogy milyen lesz az életetek, ilyennek képzeltétek, mint amilyen most?
Gondolok itt arra, amikor lányként elképzeltem, hogy milyen férjem lesz, hogy mennyire fogjuk szeretni egymást, együtt boldogan várjuk a babánkat - na már 7 hónapos terhesen megcsalt, és 3 hónapos volt a fiam, mikor szó szerint elküldött a búsba.
Vagy mikor elképzeltem, hogy ha lesz gyerekem, majd együtt megyünk mindenhova, nagyokat bicajozunk, kirándulunk, stb - na már a fiam nem hajlandó sem bicajozni, sem pedig menni sehova - és szinte teljes ellenetétem.
Szóval valahogy nem ilyennek képzeltem az életem, de most, hogy a második házzaságom azért üti már a mércét, bizom a legjobbakban.
Nálatok valóra váltak az álmok?

Valóra váltak, de nekem is csak a második házasságom olyan, amilyet tinikoromban megálmodtam. Még jó, hogy az elsőtől nem született gyerekem!
Látod, a mi példánk kell hogy erőt adjon másoknak, hogy mindig van remény!!! :-)

Szia
Nekem sem olyan az életem mint amilyennek elképzeltem. Hozzámentem egy apám korú férfihez (nagyon hiányzik az apukám, kiskorom óta látni se akar), mindenki mondta hogy ne tegyem, megtettem. Áprilisban szültem neki egy fiút, vettem fel az én nevemre hitelt, mert ő nem kapott. Most fogunk válni, tele adóssággal. 23 évesen itt maradok egy gyerekkel aki 6 hónapos, és költözünk vissza anyuhoz. Éljen. Csak gratulálni tudok magamnak!

Lehet, hoyg nem szerte biciklizni. A lényeg, hogy anya játsszon agyerekével olyat, amilyet a gyerek szeretne. Akkor neki olyan lesz a gyerekkora, amilyet elképzelt.
Rugalmasnak kell lenni. Senki nem látja a jövőt, természetesen. Ezek csak ábrándok voltak, nem tervek . A terveidből biztosan sok megvalósult. Amit nem adtál fel.

nem panaszkodom, de talán gazdagabbnak álmodtam magam, mint amilyen vagyok :)
De ha a ház is kész lesz, elégedett leszek magammal.
Amúgy imádom a férjem, épp ilyennek képzeltem el, még jobb is, mint ahogyan megálmodtam. És az első babaálom is bejött, fiút szerettem volna, és az is a pocaklakóm. A többit majd meglátjuk. Mostmár csak egy szépen rendbetett pici házat szeretnék, egyelőre... aztán ha Isten megsegít és lesz sok pénzünk, akkor egy telket, melyre egy nagy házat építünk, és akertben fóliaházban fogom nevelni a zöldséget. Erre vágyok. Ja, és persze a két kutya is várat még magára.... De tulajdonképpen jól alakul a cucc

Fiatalok voltunk,jött a gyerek összeházasodtunk.Szerelmes lettem,elváltam,ideköltöztettem,terhes lettem,lelépett.3 gyerek,gyed+csp.Nincs imádott színház,nincs szoli,de legalább van parizeres kenyér!A nagyok önmagukat keresik,sajnálom,hogy ritkán van közös program.
Az álmaimból a három gyerek összejött,talán egyszer még én is találok egy társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!