Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik volt a dackorszak...

Melyik volt a dackorszak leghúzósabb ideje nálatok? Életkort értem alatt. Nehezebb volt, mint előre képzeltétek, könnyebb, vagy épp olyan?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Olyan 18 hónaposan, utána pedig olyan 23 hónapos kora körül teljesen meg volt zöldülve a fiam. Azóta már sokat fejlődött :-), most 27 hónapos és már okosabban hisztizik. Vagyis most is úgy tesz, mintha verné a fejét a földbe, de már úgy, hogy ne üsse meg, ne legyenek lila foltok a homlokán. És már a földhöz nem vágja magát, nem fetreng az utcán a járdán, csak az üvöltés lett hangosabb. :-). Nem poénból írtam, tényleg volt egy húzós korszak...
2010. júl. 18. 10:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 éves kora körül volt egy nehéz idöszak amikor mindig mindenhol földhözvágta magát orditott és harcolt fogga körömmel.Mikor rájött hogy ezzel nem ér el semmit akkor abbahagyta.kb.3 honapig tartott.Azota már csak ithon hisztizik de csak csinyával nehogy bünti legyen a vége.:-))

Most 3 éves és ugy látom elmulik a hisztikorszak.Kivácsi vagyok milyen lesz a következö.

Ezz rosszabb volt mint gondoltam.:-)))

2010. júl. 21. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!