Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hagyjam kint a gyerekem mert...

Hagyjam kint a gyerekem mert nem engedik be a 4éves kislányomat a Nemzeti dohány boltba?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 12:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
28%
Hát az én férjem 2 hetente jön haza,úgy veszünk cigit,hogy kitartson. Ha nem sikerül akkor megkérek egy járókelő,hogy vegyen nekem! De ez sem igazán jó,mert vagy lehetnek,vagy akár a pénzemmel us elszaladhat! De hát azt szeretnék,hogy szüljünk minél több gyereket de mindennel meg kell nehezíteni az életet! Nekem még buszozni is kell a kicsivel,ha akarok venni!
2013. júl. 22. 13:30
 12/30 anonim ***** válasza:
47%

Teljesen jogos, ne vegyél cigit a gyerek előtt. Sőt, lehetőleg ne is szívd. A legjobb az lenne, ha leszoknál róla. Neked is, meg a gyereknek is.

Tudom, tudom, a dohányosoknak is vannak jogaik, de gondolj bele, milyen példát mutatsz így neki. Szeretnéd, hogy ő is rászokjon? Mérgezze magát? Beteg legyen tőle? Vagy ha te is meghalsz a cigaretta miatt idő előtt, ki marad a gyerekednek?

2013. júl. 22. 13:31
 13/30 anonim ***** válasza:
49%
Szokj le aztán nem lesz ilyen gondod
2013. júl. 22. 13:34
 14/30 anonim ***** válasza:
42%
Ne dohányozz és meg van oldva,egyébként én értem ne azt lássa a gyerek,hogy anyuci cigit vesz,ugyanis rólad vesz példát,milyen példa a cigiző anyuka???
2013. júl. 22. 13:56
 15/30 anonim ***** válasza:
66%
Nem csak cigit árulnak ott. Én hűtött üdítőt vettem volna a tikkasztó melegben pár napja, mert sehol a környéken nem volt más üzlet, egy 2 éves és egy 2 hónapos gfyerekkel voltam. Próbáltam egyezkedni, hogy legalább hozza ki, de arra se volt hajlandó az eladó. Azért egy kis rugalmasság nem ártana, főleg, hogyha nem cigit vesz az ember... :/
2013. júl. 22. 14:13
 16/30 anonim ***** válasza:
44%
Ne hagyd kint, ha nemrégen szoktál rá akkor tedd le még nem nehéz. Részvétem. De ha most a cigire szoktál rá akkor a legközelebbi akadálynál majd a piára, vagy drogra? Hidd el később nehezebb leszokni!!
2013. júl. 22. 14:14
 17/30 Kiki01 ***** válasza:
62%
Kedves lepontozó! Attól hogy valakinek gyereke van, még nem kellene emberként teljesen leírni. Igen, van aki cigizik, van aki lottózik, van aki meg sportol és úgy vezeti le a feszültséget. Az ember által teremtett környezet meg azért kellene hogy legyen hogy mindenki élni tudjon benne, nem csak a "szentek".
2013. júl. 22. 14:22
 18/30 anonim ***** válasza:
44%
Igen, és lehetőséget kell teremteni a kisgyereknek, hogy füstmentesen éljen
2013. júl. 22. 14:30
 19/30 anonim ***** válasza:
33%
Többen vannak a drága lepontozok! De gondolom nekik nincs semmi szokásu! Se kávé,se kóla,semmi! Biztos "bio" mamik! :)k
2013. júl. 22. 14:32
 20/30 anonim ***** válasza:
41%

Nagyon úgy tűnik aki dohányos az már rossz anya.. Szánalmas lepontozók.

Nekem apám-anyám dohányos, hárman vagyunk tesók de egyikőnk se cigizik!!

Az ember nem azért kezd cigizni mert anya cigizik, max. kipróbálja amiatt, mint én is kipróbáltam anno 15 évesen, de nem tetszett és nem cigizek azóta sem!

A másik meglátásom pedig az, hogy nem mindenkinek van ám segítsége, férj, nagyi, hogy vigyázzon akár 2 percet is a gyerekre! Könnyen beszél az akinek van segítsége.

Kérdésedre válaszolva pedig kérd meg hogy vigye ki az ajtóba a cigit, és egyszerre nagyobb tételt vegyél pl. kartonnal.

2013. júl. 22. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!