Miért bántanak a "barátnőim", mert dolgozok a kisbabám mellett? Szerintetek is elhanyagolom ezzel?
Figyelt kérdés
Két gyerekünk van, 4 és 1 évesek. A nagy után visszamentem dolgozni, kirúgtak, nem sokkal később spirál mellett terhes lettem. Úgy döntöttünk, megtartjuk, bár anyagilag sajnos nem álltunk jól, én csak gyest kapok ugye.
Nagymamám jár egy nyugdíjasklubba, ott körbekérdezett és sokan mondták, hogy jól jönne nekik egy kis segítség. Így eljárok takarítani, bevásárolok, főzök.
Sokan mondják, hogy ez így nem helyes, ez a 2-3 év a gyereké, nem jó neki hogy idegenekhez hurcibálom magammal és hogy alig foglalkozok vele.
Van rendes napirendünk, napi 3-4 óráról van szó kb.
Szerintetek is rosszat teszek neki ezzel? Játszunk itthon, járunk játszótérre, este együtt vagyunk 4esben is.
2013. júl. 19. 10:35
31/42 anonim válasza:
Na, ez hogy jön ide? :) Engem aztán nem tudtok kihozni a sodromból ezekkel a szánalmas szövegekkel. De rendkívül élvezem a piti kis próbálkozásokat. Hajrá csajok! :*
32/42 anonim válasza:
Az meglehet:D Valami az agyára ment a tuti.
33/42 anonim válasza:
Tudjátok mit annyira tetszik a kis játékotok, hogy felpontozlak titeket.
34/42 anonim válasza:
Tudod általában az a nő köt bele mindenbe és akad fel ártalmatlan dolgokon aki nincs kielégítve,nem poénnak szántam csak gondolkodom vajon mi az oka ,hogy azon élvezkedsz kit pontozz le,mert nem számodra nem megfelelő szót használt.
35/42 anonim válasza:
Te írtad egyébként,hogy napi 3-4 óra meló sok?
36/42 anonim válasza:
Hát bevallom, rengeteg szabadidőm van! :)
38/42 anonim válasza:
Igen én írtam. Egy egy éves gyermeknek szerintem sok a 3-4 óra az anyja nélkül. De azt is odaírtam, hogy SZERINTEM. Ehhez képest le lettem pontozva. :) Kinek is rossz a szexuális élete? Na mindegy! :)
39/42 anonim válasza:
Akkor azt a rengeteg szabadidőt töltsd a gyerekeddel 3-4 óra meló sok,de fogadni mernék napi 6 órát is netezel:D Hát azt a babucikádra is fordíthatnád,ja biztos ilyenkor alszik.... Na mindegy írásod alapján az jött le,hogy valami nagyon nincs rendben veled mondjuk sza.r lehet napi 24 órát otthon ülni a négy fal között és egy anoním oldalon basz.tatni mást azzal,hogy bibi lepontoztalak. Igazából annyi mosolygós fejet küldesz amennyit csak akarsz én mégis sajnállak. További szép délutánt/estét nektek
40/42 anonim válasza:
Én már felneveltem tisztességesen 2 gyermeket, úgyhogy kijár a napi 6 óra netezés. Bocsi a sok smiley-ért, de rendkívül jó kedvem van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!