Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért bántanak a "barátnőim",...

Miért bántanak a "barátnőim", mert dolgozok a kisbabám mellett? Szerintetek is elhanyagolom ezzel?

Figyelt kérdés

Két gyerekünk van, 4 és 1 évesek. A nagy után visszamentem dolgozni, kirúgtak, nem sokkal később spirál mellett terhes lettem. Úgy döntöttünk, megtartjuk, bár anyagilag sajnos nem álltunk jól, én csak gyest kapok ugye.

Nagymamám jár egy nyugdíjasklubba, ott körbekérdezett és sokan mondták, hogy jól jönne nekik egy kis segítség. Így eljárok takarítani, bevásárolok, főzök.

Sokan mondják, hogy ez így nem helyes, ez a 2-3 év a gyereké, nem jó neki hogy idegenekhez hurcibálom magammal és hogy alig foglalkozok vele.

Van rendes napirendünk, napi 3-4 óráról van szó kb.

Szerintetek is rosszat teszek neki ezzel? Játszunk itthon, járunk játszótérre, este együtt vagyunk 4esben is.

2013. júl. 19. 10:35
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Te nem vagy százas 65%os sajnálom,hogy ennyi telik tőled,biztosan gond van az értelmi szinteddel,szánalomra méltó vagy.
2013. júl. 19. 19:44
 22/42 anonim ***** válasza:
Elnézést kérek kérdező a 65%os helyében is,hogy akadékoskodott,normális válasz helyett!
2013. júl. 19. 20:09
 23/42 anonim ***** válasza:
31%
Taps taps. Válaszoltam, kérlek, csak valaki lepontozta rögtön csak azért, mert más a véleményem. :)
2013. júl. 19. 20:49
 24/42 anonim ***** válasza:
Az volt a válaszod,hogy szerinted sok a 3-4 óra? Már bocsi ez semmivel sem hasznosabb sz én válaszomnál..
2013. júl. 19. 20:52
 25/42 anonim ***** válasza:
szerintem csak irigyelnek hogy van plusz bevételed. nekem a munkatársam megy vissza dolgozni a gyárba úgy hogy ő neki majdnem lenne még 6hónapja a gyedből de vissza mondta mert keveset kap. így szeptembertől az alig 1,5éves kislánya bölibe fog járni.
2013. júl. 19. 21:46
 26/42 anonim ***** válasza:
Miért ha otthon ülnél gyesen és várnád a csodát az jobb lenne? Nem hiszem hogy rosszat teszel velük, de bizony pénzből él az ember főleg ahol két gyerek van.
2013. júl. 20. 11:26
 27/42 anonim ***** válasza:
34%
Én a kérdésre válaszoltam drága, te meg egyből libáztál, és a kérdéstől független dolgokról kezdtél magyarázni. De tudod, megértem ha még mindig nem érted. :)
2013. júl. 20. 11:59
 28/42 anonim ***** válasza:
65% os válaszadó a le pontozgatásban éli ki magát.....:D
2013. júl. 20. 16:32
 29/42 anonim ***** válasza:
48%
Tényleg? Akkor nézd már meg a válaszaim. :) Megígértem ennek a nőszemélynek, hogy nem pontozom le többet, mert nagyon a szívére vette szegény.
2013. júl. 20. 17:02
 30/42 anonim ***** válasza:
Biztos frusztrált a szexuális élete a 65%osnak,nem gondolod 73%os?
2013. júl. 20. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!