Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok gyerekesek! Hogy vagytok...

Sok gyerekesek! Hogy vagytok képesek elengedni a fületek mellett az utcán hallottakat?

Figyelt kérdés

Pl hogy folyton meglepődnek hogy ennyi gyerek van (nekem 4),nyáron muszáj vagyok mindet magammal vinni,mert a legnagyobb is csak 6 éves., folyton megjegyzik,hogy biztos nagyon nehéz lehet... ezek még nem is bántóak.

de: megállítanak az utcán,és olyan érdekes hangnemben megkérdezik,hogy hány éves vagy?

Apuka dolgozik?

A minap miután egy ember megkérdezte,hogy az enyém e mind,azt mondta,hogy van háza eladó- hát mérgemben csak annyit válaszoltam rá,hogy nekem meg nincs.

Oké,nem mindenkiben van rosszindulat,de néha nem tudom eldönteni,hogy most csak úgy kérdezi,vagy lenéz...

Miért olyan nagy újdonság,hogy valakinek nem 1-2 gyermeke van? Ráadásul nem mi vagyunk az egyetlenek...

Eddig bírtam-eddig egész nyáron ezt hallgattam,de minden nap! Mosolyogva válaszoltam... Most már elfogyott a türelmem.

2013. júl. 9. 16:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is 4 van, engem is zavart sokáig, de mára már nem foglalkozom vele! Nem fogok "bedilizni"... Büszke vagyok a gyerekeimre! Nekem kell nevelni és ellátni őket, nem nekik!:)
2013. júl. 9. 16:19
 2/23 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, én nem látom a problémát. Mindjárt az elején mondd, hogy világéletedben sok gyereket akartál, nincs ebben semmi rendkívüli.
2013. júl. 9. 16:20
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Most azért ne mond, hogy mindennap megállítanak az utcán vadidegenek és ilyeneket kérdezgetnek mert én ezt nem hiszem el.
2013. júl. 9. 16:22
 4/23 anonim ***** válasza:
55%
Ezt a "problémát" szerintem csak az látja akinek sok gyermeke van.
2013. júl. 9. 16:22
 5/23 A kérdező kommentje:

De! Minden nap ez megy,mert minden nap megyünk boltba,tudod,elfogy a kenyér,főzni kell...

Ja, a kedvencem,hogy 3 lány után egy kisfiú született,és az idegenek többsége "na végre hogy kisfiú,akkor már nem is lesz több!" Na nem mintha közük lenne hozzá... nem is számítottunk mi a negyedik gyerkőcre,míg meg nem fogant... de mindegy.

Az egyik boltban,amikor egy számomra szintén idegen megkérdezte a szokásost,akkor az egyik ott dolgozó gyorsan rávágta,hogy nem,kettőt lopott- vagy valami hasonló,már nem emlékszem pontosan mit mondott.

2013. júl. 9. 16:34
 6/23 anonim ***** válasza:
60%
Persze, hogy csak az látja, akinek sok van, mert 1-2 az nem rendkívüli. Addig nekem sem "ugattak be", meg nem hallottam ilyen-olyan megjegyzéseket, amíg a 3. nem kezdett el látszani rajtam. Azóta inkább hagyjuk is milyen bárhol megjelennünk... Érdekes egyébként, hogy az idősebb nénik meg bàcsik tök kedvesen mosolyognak, mint ha személyesen örülnének :). Középkorúaktól lefelé meg aztán a gyökérség minden árnyalatával találkoztam már. Néha helyrerakok 1-2 idiótát, amikor már elfogy a humorérzékem.
2013. júl. 9. 16:34
 7/23 A kérdező kommentje:

1.! Én is büszke vagyok Rájuk!! csak már borzasztóan unom hogy aki éppen nem kérdez,nem szól,nem tesz megjegyzést,az is megbámul.

Unom a sok meglepett tekintetet.

Hogy tudod nem meghallani a dolgokat? Mennyi idő kellett hozzá?

2013. júl. 9. 16:36
 8/23 anonim ***** válasza:
Nekem is 3 lányom és egy fiam van:)
2013. júl. 9. 16:37
 9/23 A kérdező kommentje:

6.!

Gratulálok a pocaklakóhoz!! :-)

Nálunk az idősebbek is ilyen bunkók,de nem rakhatok helyre senkit,megígértem a Páromnak,hogy nem balhézok,nem égetem le magamat/ezáltal Őt is,mert egy idő múlva ebből a sok idiótából fogunk megélni ha minden igaz,szóval muszáj lenne mosolyognom és türelmesnek lennem,de már nem megy! hogy ezzel azt lássák,hogy mi igen is tisztességesek vagyunk,szépen neveljük a gyerekeket,ha hozzánk jönnek akkor azt ne úgy tegyék,hogy "oda nem akarok menni,mert a csaj egy gyökér"... Szóval muszáj normálisnak lennem,ha olyan helyzetbe is kerülök,és nekem van igazam,akkor is muszáj türtőztetnem magam.

2013. júl. 9. 16:41
 10/23 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Nekem a legnagyobbak 6 évesek, és kb 1 éve, hogy már elengedem a fülem mellett a beszólásokat.
2013. júl. 9. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!