Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok gyerekesek! Hogy vagytok...

Sok gyerekesek! Hogy vagytok képesek elengedni a fületek mellett az utcán hallottakat?

Figyelt kérdés

Pl hogy folyton meglepődnek hogy ennyi gyerek van (nekem 4),nyáron muszáj vagyok mindet magammal vinni,mert a legnagyobb is csak 6 éves., folyton megjegyzik,hogy biztos nagyon nehéz lehet... ezek még nem is bántóak.

de: megállítanak az utcán,és olyan érdekes hangnemben megkérdezik,hogy hány éves vagy?

Apuka dolgozik?

A minap miután egy ember megkérdezte,hogy az enyém e mind,azt mondta,hogy van háza eladó- hát mérgemben csak annyit válaszoltam rá,hogy nekem meg nincs.

Oké,nem mindenkiben van rosszindulat,de néha nem tudom eldönteni,hogy most csak úgy kérdezi,vagy lenéz...

Miért olyan nagy újdonság,hogy valakinek nem 1-2 gyermeke van? Ráadásul nem mi vagyunk az egyetlenek...

Eddig bírtam-eddig egész nyáron ezt hallgattam,de minden nap! Mosolyogva válaszoltam... Most már elfogyott a türelmem.

2013. júl. 9. 16:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A 4 az nem is sok. Én ismerek olyat akinek 6-7 van. De soha nem szóltam le vagy foglalkoztam velük. Nekem azzal van bajom mikor a gyerek otthon sír anyu apu meg a kocsmába és a nő csak azért szül hogy legyen miből inni. Közben meg se villany se víz semmi. Sajnos ismerek ilyet. Na azért az eléggé elítélendő.
2013. júl. 9. 22:16
 22/23 A kérdező kommentje:

17-es!

A kérdés az volt,hogy "HOGY VAGYTOK KÉPESEK ELENGEDNI A FÜLETEK MELLETT AZ UTCÁN HALLOTTAKAT" ?

Nem sűrűn járok ide,de nem találkoztam még így kérdéssel! Ez nem olyan kérdés,mint pl fél éve minden hónapban megkérdezték 10x,hogy mikor van családi a számlán? :-)

Tehát ha Neked lerágott csont,akkor légyszíves máskor ugorj tovább az ilyen kérdésen! vagy ha már írsz,akkor az csak válasz legyen a kérdésre! Köszönöm azok nevében is,akik majd olyan kérdést tesznek fel,amit unalmasnak tartasz.

2013. júl. 10. 10:07
 23/23 A kérdező kommentje:

20-as!

NÉHA nem tudom eldönteni,hogy most csak úgy kérdezi,vagy lenéz...

Néha olyan hangsúlyban kérdeznek,hogy egyértelmű hogy lenéz,néha kedvesen,mosolyogva,amikor egyértelmű,hogy nincs benne hátsó szándék.

Majd legközelebb,ha nem tudom eldönteni,hogy hogy áll hozzá az illető a témához,akkor az "apjuk dolgozik?" -ra azt válaszolom,hogy nem,segélyből élünk...

Nem hiszem,hogy üldözésim lenne... :-)

2013. júl. 10. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!