Miért bántanak a "barátnőim", mert dolgozok a kisbabám mellett? Szerintetek is elhanyagolom ezzel?
Két gyerekünk van, 4 és 1 évesek. A nagy után visszamentem dolgozni, kirúgtak, nem sokkal később spirál mellett terhes lettem. Úgy döntöttünk, megtartjuk, bár anyagilag sajnos nem álltunk jól, én csak gyest kapok ugye.
Nagymamám jár egy nyugdíjasklubba, ott körbekérdezett és sokan mondták, hogy jól jönne nekik egy kis segítség. Így eljárok takarítani, bevásárolok, főzök.
Sokan mondják, hogy ez így nem helyes, ez a 2-3 év a gyereké, nem jó neki hogy idegenekhez hurcibálom magammal és hogy alig foglalkozok vele.
Van rendes napirendünk, napi 3-4 óráról van szó kb.
Szerintetek is rosszat teszek neki ezzel? Játszunk itthon, járunk játszótérre, este együtt vagyunk 4esben is.
Én személy szerint azt gondolom, hogy ha anyagilag az anyukának is el kell mennie gyes mellett dolgozni, akkor menjen. Akik megszólnak ezért, nyilván nem adják oda a saját zsebükből azt a plusz pénzt, hogy otthon maradhass és meglegyen mindenetek.
3-4 óra, nem a világ vége. Gondolom a többi részét a napnak együtt töltitek.
Nem kell másokkal foglalkozni. Még ők is kerülhetnek ilyen helyzetbe.
Nem attól lesz jó anya valaki, hogy egész nap egymást bámulják a gyerekkel és közben a pokolba kívánja az egészet.
Hanem az, hogy mennyi minőségi időt tölt vele.
Ha még viszed is magaddal, akkor ráadásul ugyanúgy ott vagy vele, és igen, a munka is "kimozdulás", ami abszolút jót tesz egy anyának.
Másnak meg semmi köze ahhoz, hogy mit csinálsz, főleg ha nem bántod, nem hanyagolod el a gyerekeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!