Amiota megszületett a 2. babám, azota gondok vannak a memoriámmal, nem tudok koncentrálni stb. Azt hittem h ez majd elmulik, de már 5 honapos a babym és én még mindig hülye vagyok. Másnál is elöfordult ez?
Nekem a helyesírásommal lett probléma, olyan dolgokat ütök el rendszeresen, hogy nem győzök csodálkozni magamon.
Rendszeresen elfelejtek dolgokat, pl. elindulok a boltba margarinért és hazajövök nélküle. Listát kell írnom már a bevásárláshoz, a cukrot a hűtőbe teszem és mindennek nekimegyek én is :D Mondjuk az elesések, hát terhesség előtt is gondok voltak a koordinációs képességeimmel, de a többi az új, most 10 hónapos a lányom :D Lehet, hogy tényleg megpróbálkozok valami vitaminnal, nem szeretnék nagyon leépülni :(
Nahát, azt hittem, hogy ez csak velem van így:) 3 éves a nagyobb fiam, 10 hónapos a kicsi. A második terhességem óta én is feledékeny vagyok, alap szavak nem jutnak néha az eszembe, és a helyesírásom borzasztó...
Szerintem vagy a fáradtságtól van, vagy attól, hogy nem edzem az agyam. Hiszen lassan 4 éve vagyok itthon, ritkán érnek új ingerek, nem kell más fajta feladatokon gondolkodnom, alig találkozom felnőtt emberekkel. És sajnos olvasni vagy nincs időm, vagy lusta vagyok hozzá, inkább pihenéssel töltöm a kis szabad időmet.
A sutaság is, most, hogy mondjátok. Én is időnként úgy szédelgek, mint egy részeg, reggelente főleg, cikkcakkban érkezem a konyhába a kávémért, és háromszor átesek szegény cicámon.
És a helyesírás oké, de kezdek diszlexiás lenni, egyre gyakrabban keverem össze a d és g betűket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!