Előfordult másnál is, hogy miután megszületett a babája, megromlott a kapcsolata a férjével/párjával?
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 11:25
1/12 anonim válasza:
Azt nem mondom hogy megromlott, de sokban változott! Igazából imádja a kisfiát, engem is nagyon szeret, de azért én úgy érzem egy kicsit eltávolodtunk egymástól! Már nincs annyi időnk egymásra, mint előtte, ritkulnak az együttlétek... Azért én bízom benne, hogy ahogy nő a kisfiam, visszaállnak a dolgok a régi kerékvágásba!
2/12 anonim válasza:
igen mi sokkal közelebb kerültünk egymáshoz minden téren
3/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, de én nem azt írtam, hogy jobb lett a kapcsolat, hanem hogy MEGROMLOTT!!!
2009. máj. 1. 11:40
4/12 anonim válasza:
az mi kacsolatunk is rossz lett és egyre rosszab sajna már jönnek a féltékenykedések is és nem igazán tudunk beszélgetrni sem mert mindig valéami más dolgunk akad lehet hogy csak én látom igy de mostanába nem igazán foglalkozik velem sajna
5/12 anonim válasza:
hat nalunk sexualis teren lett rossz,vagyishogy nulla.e ez foleg az en reszemrol,mert annyira faradt vagyok,mindenre magam vagyok,mire haza jon mar elni sem birok;)meg azt sem szeretem,hogy ha hozzam er.mar azt is mondtam neki ha talal maganak mas not az sem erdekelne.pedig szeretem,mert jo ferj jo apa.szerintem sokat tesz a psichikiankra az,hogy nincs magunkra ido,faradtak vagyunk,egesz nap a picirol szol.szerencsere ferjem szeret engem,es megert,csakmeddig ugyebar...
6/12 anonim válasza:
Szerintem nálunk is megromlott. de legalábbis mintha elhidegulnénk egymástol. a baj az, hogy látom, hol rontjuk el, foleg én, de nem tudok nagyon változtatni. O késon jár haza, keveset vagyunk így egyutt és otthon+a gyerkoccel szinte minden rám marad. Nekem az elso helyre kerult a kicsi, aki már ugyan 1 éves múlt, de elveszi az éjszakáimat, nagyon rosszul alszik és egyre tobbszor én is elalszok mellette a gyerekszobában, mire neki sikerul. napkozben meg játszunk+háztartás, szoval ami szeretet és turelem marad bennem, az inkább neki jut, nem apucinak. a gondok foleg ebbol adodnak, hogy mire o hazaér, én kinyiffanok és még elottem az éjszakázás, de néha a kicsivel kapcsolatban is (miért nem hagyom sírni??)Az a szerencsém, hogy a férjem turelmes, és tudja, hogy szeretem nagyon. es probálkozok...
7/12 anonim válasza:
Nálunk is sokkal rosszabb lett a kapcsolatunk.Én már azon is gondolkodtam,hogy elhagyom.A picim most 5 hós.Most már ott tudom hagyni a mamiknál igy van egymásra idönk.Próbáld ki nekünk bevált
8/12 anonim válasza:
12:24vagyok.Nalatok,hogy all a helyzet?megromlott?
9/12 A kérdező kommentje:
Tudod, nálunk is kb. ez van, amit te írtál!!! Én sem szeretem, ha szexuálisan ér hozzám, ez nagyon gáz, tudom, de mostanság nincs egyáltalán igényem a szexre, annyira leköt a gyerek és annyira lefáradok a nap végére! Nálunk is megérti párom, főleg,hogy még szoptatok is, tehát a ciciingerlés kilőve és nincs még meg a mensim se... biztos a hormonok is, csak elég rossz ez a helyzet, mert sajnálom, hogy idáig fajult.
2009. máj. 4. 09:33
10/12 anonim válasza:
12;24vagyok.igen en is abban remenykedem,hogy ha abba marad a szoptatas akkor rendbe jonnek a hormonjaim.mert ez igy nem jo.picit sajnalom a ferjem,mert igy neki is nehez szerintem,de nincs erom lassan sajnalni sem ot.egyszeruen faradt vagyok.hany honaposak vagytok?mi lassan 8honaposak.sok erot kivanok mindenhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!