Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordult másnál is, hogy...

Előfordult másnál is, hogy miután megszületett a babája, megromlott a kapcsolata a férjével/párjával?

Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 11:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondom hogy megromlott, de sokban változott! Igazából imádja a kisfiát, engem is nagyon szeret, de azért én úgy érzem egy kicsit eltávolodtunk egymástól! Már nincs annyi időnk egymásra, mint előtte, ritkulnak az együttlétek... Azért én bízom benne, hogy ahogy nő a kisfiam, visszaállnak a dolgok a régi kerékvágásba!
2009. máj. 1. 11:30
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
igen mi sokkal közelebb kerültünk egymáshoz minden téren
2009. máj. 1. 11:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, de én nem azt írtam, hogy jobb lett a kapcsolat, hanem hogy MEGROMLOTT!!!
2009. máj. 1. 11:40
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
az mi kacsolatunk is rossz lett és egyre rosszab sajna már jönnek a féltékenykedések is és nem igazán tudunk beszélgetrni sem mert mindig valéami más dolgunk akad lehet hogy csak én látom igy de mostanába nem igazán foglalkozik velem sajna
2009. máj. 1. 12:17
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
hat nalunk sexualis teren lett rossz,vagyishogy nulla.e ez foleg az en reszemrol,mert annyira faradt vagyok,mindenre magam vagyok,mire haza jon mar elni sem birok;)meg azt sem szeretem,hogy ha hozzam er.mar azt is mondtam neki ha talal maganak mas not az sem erdekelne.pedig szeretem,mert jo ferj jo apa.szerintem sokat tesz a psichikiankra az,hogy nincs magunkra ido,faradtak vagyunk,egesz nap a picirol szol.szerencsere ferjem szeret engem,es megert,csakmeddig ugyebar...
2009. máj. 1. 12:24
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nálunk is megromlott. de legalábbis mintha elhidegulnénk egymástol. a baj az, hogy látom, hol rontjuk el, foleg én, de nem tudok nagyon változtatni. O késon jár haza, keveset vagyunk így egyutt és otthon+a gyerkoccel szinte minden rám marad. Nekem az elso helyre kerult a kicsi, aki már ugyan 1 éves múlt, de elveszi az éjszakáimat, nagyon rosszul alszik és egyre tobbszor én is elalszok mellette a gyerekszobában, mire neki sikerul. napkozben meg játszunk+háztartás, szoval ami szeretet és turelem marad bennem, az inkább neki jut, nem apucinak. a gondok foleg ebbol adodnak, hogy mire o hazaér, én kinyiffanok és még elottem az éjszakázás, de néha a kicsivel kapcsolatban is (miért nem hagyom sírni??)Az a szerencsém, hogy a férjem turelmes, és tudja, hogy szeretem nagyon. es probálkozok...
2009. máj. 1. 12:47
 7/12 anonim válasza:
46%
Nálunk is sokkal rosszabb lett a kapcsolatunk.Én már azon is gondolkodtam,hogy elhagyom.A picim most 5 hós.Most már ott tudom hagyni a mamiknál igy van egymásra idönk.Próbáld ki nekünk bevált
2009. máj. 2. 00:12
 8/12 anonim ***** válasza:
12:24vagyok.Nalatok,hogy all a helyzet?megromlott?
2009. máj. 2. 14:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Tudod, nálunk is kb. ez van, amit te írtál!!! Én sem szeretem, ha szexuálisan ér hozzám, ez nagyon gáz, tudom, de mostanság nincs egyáltalán igényem a szexre, annyira leköt a gyerek és annyira lefáradok a nap végére! Nálunk is megérti párom, főleg,hogy még szoptatok is, tehát a ciciingerlés kilőve és nincs még meg a mensim se... biztos a hormonok is, csak elég rossz ez a helyzet, mert sajnálom, hogy idáig fajult.
2009. máj. 4. 09:33
 10/12 anonim ***** válasza:
12;24vagyok.igen en is abban remenykedem,hogy ha abba marad a szoptatas akkor rendbe jonnek a hormonjaim.mert ez igy nem jo.picit sajnalom a ferjem,mert igy neki is nehez szerintem,de nincs erom lassan sajnalni sem ot.egyszeruen faradt vagyok.hany honaposak vagytok?mi lassan 8honaposak.sok erot kivanok mindenhez.
2009. máj. 5. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!