Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesó vagy jobb meló? 30 éves...

Tesó vagy jobb meló? 30 éves vagyok, most kezdtünk bele a tesóprojektbe. Van egy négy éves kisfiam.

Figyelt kérdés
Van munkám. Bérminimum (bruttó 114 000Ft) Nagyon szeretnénk már tesót, és még esetleg egy harmadik babót is majd. Most azonban van egy lehetőség, hogy munkát váltsak, ahol az első időben kétszer, később akár háromszor annyit is hazavihetnék. Most határozatlan idős szerződésem van. Az új helyen "csak" kb. 3 éves határozott idős lenne. De innen nem nagyon küldenek el embereket, tehát valszeg maradhatnék végleg is. Nem tudom mit tegyek. Ha melót váltok, legalább 2 évre el kellene tolni a babavállalást. Viszont anyagilag igencsak helyrejönnénk. Van lakáshitelünk, szóval jól jönne a pénz. De kicsit necces az új meló,mert egy veszélyeztetett terhes helyére mennék, és ha ne adj' isten történik vele valami, őt azonnal visszaveszik, én meg repülök. Még csak 6-7 hetes. Nagy dilemma! Vélemények?
2013. júl. 16. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Haaaat...nehez a dontes. Szepen cseng a dupla es a tripla. En valoszinu nem vallalnam az uj munkat mert benne van a repules. Ha van egy biztos ami ugye nem olyan jol fizet sajnos, soha nem adnam fel a bizonytalanert megha szepen fenylik is....
2013. júl. 16. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Mivel te sem vagy már túl fiatal, és a fiad sem túl pici, így szerintem 2 lehetöség van csak. vagy rögtön kisbabáztok, vagy új munkahely és tesót elfelejtitek.

Az új munkahelyen elég 1 évet letöltened, hogy a munkahely se járjon rosszul és te is jobb gyedet kapjál. De utánna még ki is kell hordani ami 9 hónap. Szóval ien kb 2 év mire megint gyerek lehet, a nagy meg már 6 éves lesz.

2013. júl. 16. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem kockáztatnám a babavállalást. Mindig lesz valami ok, ami miatt talán eltoljátok, és ne adj Isten, hogy később valami gond adódik, és nem sikerül a tesvérke. Szerintem - én legalábbis- a tesóra koncentrálnék most, utána a munkára, főleg, hogy nem is olyan biztos.

Kitartást és jó döntést kívánok!

33+3 hkm

2013. júl. 16. 12:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megleptetek. Azt hittem, hogy ebben az anyagias világban mindenki azt fogja mondani, hogy a munka mellett döntsek, van még időm babázni, úgyis van már egy gyerekem, stb.
2013. júl. 16. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, én tuti a meló, több pénz, és gyerek sorrendet követném. Mégcsak 30 vagy? Miért nem lehet később szülnöd? Még van rá időd bőven. Vagy neked fontos a gyerekek korkülönbsége? Szerintem az sem gáz. Én kevés pénzre tuti nem vállalnám be a 2. babát.
2013. júl. 16. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!