Névkérdés. Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Pár napunk van még a kislányunk érkezéséig de a neve még mindig nincs meg. Nem tudunk megegyezni a párommal. Neki a Georgina, nekem a Mila tetszik, mindkettőnknek tetszik a másik neve, de inkább azt szeretnénk amit választottunk. Szóval sehogy sem jutunk dűlőre. A vezeték nevünk Móga. Szerintetek melyik lenne jobb választás?2013. jún. 15. 23:22
1/12 anonim válasza:
Nekem a Georgina jobban tetszik.
2/12 anonim válasza:
Nekem a Mila tetszik, de szerintem a vezetéknevetekhez nem illik. Nagyon furán hangzik úgy.
3/12 anonim válasza:
Móga Mila Georgina :)
Szép kis dallamos így.
4/12 anonim válasza:
Móga Mila Georgina? Így mindkettőtök akarata érvényesül.
5/12 anonim válasza:
Nekem alapvetően mindkét név tetszik. A Mila is, egyrészt Mila Kunis jut róla eszembe, másrészt írtó édes a becézése-Mili. A Georgináról meg egy volt osztálytársam, akit szintén nagyon imádtam, bár ő csak simán Gina volt. Nekem A Dzsina, Dzsini becézés is tetszik. Nem vonatkoztatok cigányokra ennek kapcsán. Én sem igazán tudnék dönteni. Nem gondoltatok két névre, mert úgy lehetne mondjuk Móga Mila Georgina, nekem ez így tetszik. Akkor te hívhatnád Milának a páros meg Georginának. De ez csak egy javaslat. Gratulálok a csöppséghez. Majd írd meg, hogy mi lett a neve.
6/12 anonim válasza:
Móga Mila tényleg furi. A Móga Georginában nekem sok a "g". Ezért Inkább Mila Georgina. 3-as válaszoló voltam!:)
7/12 anonim válasza:
A Milana nem tetszik?:) Nekem amúgy inkább a Mila jön be, bár még sosem hallottam:)
8/12 anonim válasza:
A Móga Mila szerintem rövid és frappáns, de iszonyú sokat kell majd betűznie, hogy megértsék, nagyon extra. A Georgina legalább elsőre ismerős másoknak is. Ezért inkább arra szavaznék.
9/12 anonim válasza:
itt egy szavazat a Georginára...:) szeretem ezt a nevet, az Abigél főhősnője jut eszembe róla...
10/12 anonim válasza:
Mila. :) De a Georgina sem rossz amúgy, az Abigélt olvasva szerettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!