Hogyan lehetne jobb belátásra bírni?
Figyelt kérdés
Tesómékról van szó.Másfél hetes a babájuk.Én nem nézhetem meg,csak egy hónap múlva,nagyszülők nem foghatják meg,egyáltalán rá se nézzen senki,de hiperbe elviszik.Szerintem marha felelőtlenek,de nem lehet jobb belátásra bírni őket.2013. júl. 4. 06:31
1/7 anonim válasza:
A hiper nagyon nagy baj. Keress cikkeket, ahol le van írva miért kell kerülni és mutasd meg neki.
2/7 A kérdező kommentje:
nem hallgatnak senkire.sógornőm szemében én vagyok a mrs tökéletes,mert nekem van egy nagyobb gyermekem.egyszerűen nem értem,felnőtt nő létére hogyan lehet ennyire ...
tesóm meg papucs,ha azt mondják a fehér piros,akkor úgy van.
én tudom,hogy milyen veszélyes,klíma,sok ember,tulajdonképpen egy kész fertő egy ilyen picinek.
2013. júl. 4. 06:44
3/7 anonim válasza:
Elmondod az érveidet, aztán vagy hallgatnak rá vagy nem. Ha nem, nem hiszem, hogy sok mindent tudnál tenni. Az ő döntésük, hogy kit mikor engednek a babához.
4/7 anonim válasza:
Hát 1 hónap múlva meg nem mész hozzájuk. Ennyi. Ha mondják, hogy menj, megmondod, hogy nem érsz rá.
5/7 anonim válasza:
ugysem fogod tudni üket meggyőzni ugyhogy mindegy.
6/7 anonim válasza:
Először amikor elkezdtem olvasni azt hittem, ennyire féltik, hogy ne kerüljön emberközelbe, de a hiper résznél kiakadtam. Ez nevetséges. El kellene dönteni, hogy milyen érvek miatt tartják távol a családot és viszik helyette légkondis tömegbe 1.5 hetesen! Erre nincs indok, hacsak nem az, hogy titeket nem akarnak a látni. Sajnos ez van. Én nem vagyok benne biztos, hogy így látogatnám őket később, ha méltóztatnak megengedni. Megmondanám, hogy majd összefutunk az áruházban. Szánalmasak, komolyan. Szegény gyerek!
7/7 anonim válasza:
Másfél hetes babát plázába vinni? Oké h eszükbe jut ez az,pelus vagy valami de azt az apuka is el tudja egyedül intézni.. Mi is vettünk avgy 4csomag kettes pelust hjó lesz az.Hát vagy 3 hó kellett mire belenött a lányunk. Igaz kicsin született,uhn is mondták de hogy olyan lassan hizik h elég neki az 1es nem gondoltuk volna. Mi addig amig az alap oltásokat(azt hiszem 2hósig utcára se mentünk a kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!