Van értelme annak, amikor idegesítő trollokat akarsz jobb belátásra bírni, avagy most mi van, mit tegyek ezzel?
amúgy az illető az elején, egy alkalommal kedves volt, most meg rájött valami..nem tudom, nem igazán értem.
de nem is érdekel, hirtelen haragú hülyevoltam, ha valakit jobb belátásra akarok bírni, akkor ne sértődötten, nagyképűsködve tegyem, mert csak jobban provokálom:).
Én akkor próbálom jobb belátásra bírni őket, ha unatkozom. Tudom, hogy úgyse fog menni, de azért jó érzés néha kiosztani az idiótákat, ész érvekkel, bizonyítékokkal alátámasztani az igazamat, hovatovább elküldeni őket némely szépreményű felmenőikhez, kiknek szakmai végzettségét néhány erkölcstelenebb tevékenységgel hozzuk párhuzamba.
Ha meg idegesítenek, akkor szimplán csak hagyom őket. Hadd higyje az ostobája, hogy neki van igaza (főleg, ha nincs). Azzal, hogy én mérgelődök a tudatlanságán, meg nem lesz nekem jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!