Szerintetek mi bajom van? Ez már depi, vagy csak kimerültség?
Van 2 kislányom.az egyik 4 a másik 1,5 éves.Az apukájuk nem sokat segít nekem.em csinálunk semmit,nem járunk sehova.Ő csak dolgozik reggeltől estig,hétvégén meg a szüleinél vagyunk,ahol szintén nem csinálunk semmit,vagyis együtt,mert ő ott megcsinál mindent.Füvet nyír,szőllőbe....az apjával horgászni járnak.gen nagyon boldogtalannak érzem magam és már a gyerekekkel sincs kedvem,se játszani se foglalkozni :"( Tegnap kimozdultunk,elmentünk a balcsi partra,de nem éreztem jól magam.A gyerekek folyton hisztiztek valamiért,a párom ettől idegbeteg volt,nekem meg amúgy sem volt semmi kedvem,de ez aztán mégjobban elvette.Már nagyon kivagyok.Több,mint 4 év után ma ismét vettem egy doboz cigit.Szarnak látok mindent,de valahogy hiába fáj és rossz,nincs is már kedvem semmit tenni azért,hogy jobb legyen.Egyedül ami tényleg nagyon fáj és változtatnék az az,hogy legyen kedvem a gyerekeimhez.Mi bajom van?Ez depi,vagy csak simán boldogtalan vagyok?Mit tehetnék?
Eljárni sehová,és főleg senkivel nincs lehetőségem.Kérlek ne ezt tanácsoljátok,meg amúgy sincs kedvem menni sehova se.Köszönöm szépen ha kapok tanácsokat!
Én azzal kezdeném, hogy hétvégén anyóséknak passzolnám a gyerekeket, és csinálnék programot kettesben a férjemmel: vacsi, mozi, fagyizás, séta kéz a kézben stb.
Aztán fodrász, kozmetikus, pedikűr-manikűr, egy otthon ülő anyával csodákat művel!
Szedj sok magnéziumot, és próbálj mináél többet mozogni - járj el heti min. 1x tornázni, kocogni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!