Szülés után 7 héttel mérhetetlen kimerültség? Másnak volt ilyen? Mitől?
Először is van másik kettő nem túl nagy gyermekem. Szóval még olyan kicsik, hogy ők is itthon vannak.
Aztán gondoltam szimplán fáradtságra.
Ráadásul hétvégén beteg voltam.
És gondoltam vashiányra.
Másnak volt hetekkel szülés után ilyen kimerültség érzése? Mitől volt? Mi használt ellene?
Nekem volt, még övsömöröm is lett,ami akkor lesz, ha teljesen lemerül az immunredszer. Gondolj bele, szültél,valszeg szoptatsz,éjszakázol,plusz még ott a két másik gyerek. A vas jó ötlet, plusz még szedhetsz mondjuk terhesvitamint,abban van sokminden és valahogy meg kéne oldani, hogy néha aludj is..tudom nehéz,nekem sem nagyon ment.
Nálam még az is volt, hogy hirtelen elkezdtem aggódni minden apróságon, és mint kiderült az ásványi anyagok és egyebek lemerülése is felboríthatja a rendet..enyhe depresszió formájában. A fentieken kívül magneB6, omega 3 ,kálcium szedésével elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!