Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoptatás alatt lehet homeopát...

Szoptatás alatt lehet homeopátiás szert szedni?

Figyelt kérdés

Én kimondottan valami feszültség oldóra gondolok. Magnézium, vagy valami homeos termékre. Van három gyermekem, a legkisebb 7 hetes. Néha összecsapnak a fejem fölött a hullámok, zűrzavaros napjaink is vannak. Nem vagyok idegbeteg,de kezdek kimerülni. A babával az éjszakázás,igény szerinti szoptatás, a nagyobb gyerekek, háztartás,férj. Próbálok helytállni,de érzem,hogy egyre feszültebb vagyok. Tudnátok valami jó szert ajánlani? Szed valaki valamit? Más is van esetleg ilyen helyzetben?

Köszönöm,ha írtok!!!

2012. okt. 3. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Homeós, ezt szerintem lehet.

[link]

2012. okt. 3. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Sedatif PC. Nincs tapasztalatom, nem szedtem meg ilyet, de azt mondjak, hogy jo.

Es igen, homeosat terhesseg es szoptatas alatt is lehet! Nincs mellekhatasa! Eves, ivas elott vedd be negyed oraval, vagy eves, ivas utan negyed oraval. Elotte es utana sem szabad enni, inni 10-15 percig.

2012. okt. 3. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, lehet:).

A homeopátiás készítmények pont azért jók, mert nem hatóanyagot tartalmaznak, azaz nem a tünetet kezelik, hanem a szervezet saját védekező/ gyógyító funkcióit aktiválák. Ha tehát olyan szert veszel be(jelen esetben a babád az anyatejen keresztül), amelyhez nincsen kapcsolódó tünet, a szer nem vált ki reakciót, hanem kiürül.

Ha kérdésed van, fordul a homeopata baráti körhöz, telefonon is segítenek:)

[link]

2012. okt. 3. 12:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
2012. okt. 3. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!